web analytics
Personal

Ce seriale mai vizionez?

ce-seriale-mai-vizionez
sursa foto: variety.com Imi place asa mult actrita

Am hotarat sa las naibii serialele, deoarece atunci cand dadeam de un serial nou, nu ma puteam dezlipi de el si bineinteles ca imi plac cele cu multe sezoane sa am la ce ma uita.

E ok un episod, doua, deoarece avem nevoie de relaxare, dar cand ne uitam la episod dupa episod, deja e prea mult si chiar am putea face altceva in acel timp. Serialele ne ajuta cu engleza si daca urmarim un episod pe seara si nu cinci. 😀

Am facut o lista cu serialele la care m-am uitat pe care o poti gasi aici, daca ai nevoie de idei, dar anul acesta am lasat-o mai moale cu serialele si chiar n-am simtit nevoia sa ma uit la ceva. Probabil ca am inlocuit serialele cu vlog-urile, ca ce-i drept, anul trecut ma uitam la foarte putine video-uri, in timp  ce acum ma uit zilnic. Revenind la subiect, am dat de un serial fainut, ironic pe de-o parte, amuzant, insa s-ar putea sa nu iti placa ca e mai ciudatel, doar ca eu m-am uitat cu drag la el pentru ca e in spiritul ”pot sa fac asta”. Se numeste ”Unbreakable Kimmy Schmidt”. M-am mai uitat la ”Scorpion”, un serial cu genii care ajung sa lucreze cu Homeland Security si mi-a placut foarte mult. Astept sezonul 3.

Acum doua zile am inceput ”Don’t Trust the B*tch in Apartment 23” si tin sa iti zic ca am vrut sa il incep de doua ori pana acum, dar nu imi placea cum incepea primul episod si il opream. De data asta i-am dat o sansa si dupa ce adoarme Albert hop-top la serial. Alaltaieri am stat pana la 2 noaptea sa vizonez minunatul serial si a doua zi dimineata am fost un zombie fericit. Acest serial implica alcool, sex si o prietenie ciudata si imi pare rau ca are doar doua sezoane.

Daca ai un serial preferat, let me know about it, ca oricum nu scot serialele din viata mea pentru totdeauna, ci doar le raresc si invat sa ma controlez 😀 .

||Find me||

Facebook

Instagram

YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *