web analytics
Pentru burtici si mamici

Ce olita sa cumpar?

ce-olita-sa-cumpar

Am vrut sa-i cumpar olita lui fiu-miu ca cea pe care o avem ii este mica. Am  aflat si eu cu ocazia asta ca olita clasica nu este pentru orice fund de copil, ci pentru copii mai mici. Disperarea cand imi vine, dau un search pe google ca mai apoi sa raman paf. Exista atatea tipuri de olite, ca ma simt coplesita si n-am cum sa trec cu vederea si sa nu scriu despre ele.

Exista olita clasica pe care o stim cu totii. Singura care credeam ca exista, de fapt gresesc, ca mai auzisem si de olita muzicala si ca unii copii se sperie de ea. Ei bine, olita asta clasica cred ca este potrivita pentru bebelusii de la 10 luni in sus, dar lui fiu-miu, care peste cateva luni va implini 3 ani, ii este mica. Arata asa, doar ca are alt desen si nu este cu mov, e cu portocaliu parca:

olita-potrivita-pentru-bebelusul-meu

 

Mai este olita aceasta, care in afara de faptul ca are acel suport alb care se scoate pentru a se arunca pipi, nu difera fata de cea anterioara. A! Difera la pret: daca cea de sus costa 5 lire, aceasta costa 20. Pardon! 19.99£ 😀 .

ce-olita-sa-cumpar
sursa foto: jojomamanbebe.co.uk

 

Apoi mai exista bumbo potty. Bumbo este un scaunel ca si olita aceasta care se prinde cu centuri de scaun ca sa poata cel mic sa stea la masa sa manance si are centuri si pentru bebe, bineinteles. Asa ca daca vrei ca bebe sa faca pipi intr-un bumbo potty, te costa 40£, adica 39.99£.

ce-olita-sa-cumpar-copilului-meu
sursa foto: kiddycare.com

 

Ok, cand am vazut olita aceasta, am zis ”Woaaa! Si eu vreau!”. Mi se pare foarte faina, adorabila, e ca un w.c. pentru copii, dar sunt curioasa pana la ce varsta este recomandata. Am ramas impresionata cand am vazut-o, deoarece nu stiam ca exista astfel de w.c.-uri sau olite pentru copii. Pret? 35lire.

olita-pentru-copil-de-2-ani

 

Pentru fanii Thomas, exista aceasta olita muzicala la 32 de lire. Faina si asta!

olita-muzicala
sursa foto: mothercare.com

 

Daca vrei ceva simplu pentru marimea celui mic, poti alege acest w.c. in miniatura, aceasta olita tip w.c.. Interesant…

sursa foto: walmart.co
sursa foto: walmart.co

 

Da, stiu, exista foarte multe tipuri de olita, dar ghici ce? Dupa ce ne batem capul sa vedem de care sa cumparam, aflam ca exista si capace ce se pun pe w.c. si il poti invata pe cel mic direct la toaleta. Alta bataie de cap, stii, ca nu mai stim ce sa alegem.

feluri-de-olita
sursa foto: tesco.com
bloguri-de-mamici
Sau poate preferi asa sursa foto: tesco.com

 

Sau mai sunt acestea care au si scarita

scarita-pentru-w.c.-pentru-copii
sursa foto: babybunting.com

 

Pentru cine vrea cu ursulet, ca cel de sus e cam sec, bineinteles ca exista

inaltator-pentru-w.c.
sursa foto: ebay.co.uk

 

Exista si olite cu animale…

olita-cu-vaca
sursa foto: pinterest.com

 

Daca vrei sa faca pipi la olita cu animal care scoate si sunete, se poate!

tipuri-de-olita
sursa foto: sweetcouch.com

 

Ta-da-da-dam! Ta-da-da-dam! Si… olita olitelor este: olita-tron! Exista olita in forma de tron, nu glumesc! Asa m-am distrat cand am vazut-o :)))

olita-tron
sursa foto: mytimetoys.com
olita-in-forma-de-tron
sursa foto: essentialbaby.com.au

 

Pe langa olita-olitelor cunoscuta si sub denumirea de olita-tron 😀 mai exista si olita portabila. Da, ai citit bine! Decat sa ne ia disperarea ca nu gasim tufa potrivita pentru un pipi sau caca, exista posibilitatea sa investim in olita portabila care arata asa:

olita-portabila
sursa foto: cheekyrascals.co.uk
olita-de-calatorie
motherandbaby.co.uk
olita-portabila
Mda… sa vezi si sa nu crezi; sursa foto: ebay

Wow, asa-i? Ai ramas fara cuvinte? Si eu. Cu atatea tipuri de olite ne-au bagat mai tare in ceata. Al meu acusi face 3 ani si nu stiu ce olita sa cumpar. Am dat de broscuta aceasta, dar sotul zice sa nu stresez copilul. De ce l-as stresa cu broscuta, habar n-am, mie chiar mi se pare utila mai ales inainte de culcare, ca al meu dupa ce bea laptele ori are chef sa sara in pat si sa se ascunda in dulap ori ia somn in urmatoarele 15 minute.

ce-olita-sa-cumpar
sursa foto: ebay

Gata cu olitele pe ziua de azi 😀 Daca te-ai distrat, sustine-ma cu un Like pe Facebook si Subscribe la canalul meu de YouTube. Merci! 

||Find me||

Facebook

Instagram

YouTube

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *