web analytics
Albert

Zambetul zilei: Periuta de dinti

Albert-si-periuta-de-dinti
Dintucii lui Albert la 1 an si 10 luni <3

Lui Albert ii place sa se spele pe dinti. Atata ii place, ca se poate spala 10 minute incontinuu si de abia reusesc sa il iau de acolo. Astazi, discutia a sunat asa:

 

 

 

 

 

 

 

(Mentionez ca Albert isi spala dintii de 10minute, dar dupa primul minut punea periuta sub apa, apoi o baga in gura si tot asa pana cand am inceput sa ma plictisesc 😀

-Hai Albert sa mergem jos! Ignor complet din partea lui. Albeeert! Vii o data? Ignor din nou. Albert, eu ma duc jos! Ies din baie, cobor 2 scari, ma prefac ca mai cobor cateva si incep ”Albert, eu cobor scarile!”.

– Afdjghfodghro.

–  Ti sete? Daca ti sete bei apa din sticla, nu de la robinet!

– Mhdfdkjfdgfgkfgbfkgbfdk.

– Vino, ca te-ai spalat bine! Intre timp apare sotul la capatul scarilor si-l striga.

–  Noooou, zice Albert pe un ton care ne-a facut sa pufnim in ras pe mine si pe sot, apoi l-am laudat spunandu-i cat de bine s-a spalat pe dinti, luat in brate si tusti afara din baie sa nu mai puna mana pe ceva.

Aproape de fiecare data cand iesim din baie, el trebuie sa aprinda si sa stinga becul si atata a tras de sfoara aceea pana s-a stricat. Eh! Nu s-a stricat doar din cauza lui, ca era mai veche, dar a contribuit si el un pic, oricum, oricare ar fi fost cauza, de atunci nu-l mai las. In Anglia foarte multe case in loc de intrerupatoare au snururi. De ce? Habar n-am. Probabil sa stie si vecinul cand mergi la baie.

Dupa cum ti-ai dat seama, Albert nu prea vorbeste, dar incetul cu incetul isi va da drumul. Sper, ca daca nu, o sa incep sa ma stresez 😀

 

Daca iti place Aventurile lui bebe, putem pastra legatura prin Facebook, Instagram si Youtube 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *