web analytics
Intamplari amuzante

Vise si cumparaturi

 

Albert
bebe Albert

Nu obisnuiesc sa dorm cu Albert de amiaz, prefer sa stau pe net, sa fac un dus, sa colorez, sa fac poze, etc., dar astazi am facut exceptie. Am dormit ceva, ca am visat, dar m-am minunat si eu la ce prostii imi sta capul 😀

 

 

 

 

Stii ce am visat? Ca aveam prieten si ca facea gogosi. Si ce gogosi 😀 Daca ajungi prin Anglia, sa mergi la Tesco si sa cumperi gogosi cu dulceata, sa vezi ce buni sunt. Prietenul meu din aceia stia sa faca :))) . Sunt foarte buni, de abia astept sa merg la magazin, ca iar mi-am facut pofta 😀 .

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Azi am fost cu Albert pe jos in parcul care e la 20 de minute de noi. Am fost si cu sotul, el se uita de Albert, eu faceam poze, dar mai faceam cu schimbul. La intoarcere am intrat intr-un magazin mai mic si pe Albert l-am lasat pe jos. A mers la raftul cu pungile de chipsuri si tot tinea o pungulita de chipsuri in mana, dar nu voia sa plece de langa raft. Vine Adi cu cosul de mana langa noi, Albert baga o punguta in cos, ia alta punga si mi-o da mie si mai ia una sa o tina pentru el. A fost tare dragut. (Noi obisnuim sa mergem la hypermarket, acolo luam tot timpul carucior si Albert nu avea ocazia sa cumpere ce vrea.) Awww <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Seara am incheiat-o cu turta dulce in loc de gogosi(eh, incheiata pana in acest moment, ca pana adorm mai este) si Albert cu cartofi in loc de chipsuri.

P.S.: Dacă îți place Aventurile lui bebe, te invit pe blog la o poveste în fiecare seară după ora 22. Nu uita sa te abonezi la newsletter si un Like la pagina Aventurile lui bebe conteaza mult pentru mine. Merci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *