web analytics
Noi in Anglia

Unde ar fi mai bine sa locuiesti?

unde-vrei-sa-locuiesti
sursa foto: londonlovesbusiness.com

Nu am scris pe blog despre asta, dar ne-am mutat. Ne-am mutat intr-un alt oras, ne place, incerc sa ma adaptez si o fac cu succes, dar ieri am auzit intrebarea: ”Hai mutati-va mai aproape! De ce nu va mutati in Kingston?”.

Kingston este un oras foarte frumos, este primul oras din Anglia de care m-am indragostit, este un oras in care mi-ar fi placut sa locuiesc, dar nu ne-am mutat acolo. Raspunsul nostru a fost ”Pentru ca tocmai ne-am mutat. Si pentru ca sunt scumpe chiriile.” Da, sunt scumpe: un apartament cu 2 camere costa in jur de 1100£, in timp ce unde am stat inainte, cu 1150 am inchiriat casa cu 3 camere(si tot consider ca e scump). Cu intrebarea aceasta, m-a luat pe mine alta: ”Chiar, cum ar fi fost daca?”. Aceasta este una dintre cele mai stupide si toxice intrebari, care pentru un moment sau pe o perioada mai lunga, de fapt pentru cat o lasi, te face sa nu te simti bine cu situatia ta din prezent. Culmea, eu care ma mai lasam afectata de astfel de replici(imi dadeau de gandit mai mult decat ar fi trebuit), ieri i-am zis sotului: ”Auzi, stii ce, eu nu vreau sa traiesc cu atatea regrete. Vrei sa ne mutam in Kingston? Eu nu vreau. Mie chiar imi placea unde stam acum.”.

Imi place de mine cand stiu o chestie sigura, ce vreau, macar pe moment 😀 . Culmea e ca eu care anul trecut si acum doi ani eram cu Kingston in sus si Kingston in jos, acum cand ne-am plimbat iar pe centru nu m-am mai regasit in acel oras. Prea multa diversitate si agitatie. Imi place diversitatea, imi place si agitatia, dar acum prefer ce-mi ofera orasul in care stam, care e unul studentesc, deci avem parte si de diversitate si de agitatie, dar la un alt nivel.

Totusi, aceasta intrebare fiindu-mi pusa si acum scriind acest articol, imi vine sa-i pun intrebari fostei vecine, care a locuit pe unde locuim noi momentan, dar a ales sa se mute langa Kingston. Intre timp am dezvoltat curiozitati legate de mutarea ei 😀 , iar subiectul ”scoala” este unul interesant pentru mine. Chiar acum imi ziceam ”Dar nu, eu nu vreau sa traiesc acolo” 😀 . Eee! Macar ma stiu de o treaba. Momentan.

Voua unde v-ar placea sa locuiti? Vi s-a pus pata pe un oras anume si o data si o data va veti muta acolo sau v-ar placea sa locuiti intr-un oras si ce va fi va fi?

 

||SOCIAL MEDIA||

Facebook

Instagram

Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *