web analytics
Articole

Sfaturile gratuite

 

sursa foto: zazzle.com.br
sursa foto: zazzle.com.br

Le iubiti, asa-i? Si eu as vrea sa am zilnic cate o persoana langa mine care sa imi zica ce si cum sa fac si mai ales, cum sa il cresc pe cel mic.


Ma distreaza ca sfatul gratuit nu ramane la stadiul de un ”sfat obisnuit”, ci devine ”sfatul perfect”. Asa e bine, asta e cauza, asa tra’ sa facem, asa e corect.

 

 

 

Din fericire nu am avut parte de multe sfaturi gratuite, dar tin sa cred ca unele persoanele care ni le ofera, cred ca dupa ce am nascut, nu mai gandim. ”Ooo! Esti mamica? Hai sa iti zic cum sa iti traiesti viata si cum sa iti cresti copilul, ca tu habar nu mai ai de cand ai nascut!”

Sfatuitorii perfecti” stiu de toate, ca doar sun informati.ย Stiu cum influenteaza stresul ”productia” de lapte( Laptaria lui Enache ๐Ÿ˜€ ), cum e cu depresia, ca e greu, dar ei sunt binevoitori. Cum ramane cu ”ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”?

Urat e cand solutia perfecta vine la pachet cu adjective. Amuzant( or not) e cand auzim de la aceste persoane ”dar nu te stresa, ca nu-i bine” ๐Ÿ˜€ . Dar ce credeti ca ati facut pana acum? Ca ne-ati ajutat? ๐Ÿ˜€

‘Sfatuitorul perfect” daca m-ar vedea plangand, nu ar intreba ”ce s-a intamplat? de ce plangi?”, ci ar zice ”of… e de la stres” cand de fapt am pierdut catelulย ๐Ÿ˜€ .

Cum fac fata sfaturilor gratuite?

In cea ce priveste cum eu si sotul sa il crestem pe bebe, nu fac ๐Ÿ˜€ . Imi imaginez ca pocnesc persoana,ย ma stradui sa vorbesc frumos si ma supar. Daaar de o saptamana nu mai ma supar pe socri si parinti. E ceva, asa-i? ๐Ÿ˜€ . Au inceput sa mi se pare dragute ideile si intrebarile lor, poate si pentru ca nu le primim des, din fericire.

Asa ca am nevoie de idei ๐Ÿ˜€ : cum faceti fata sfaturilor gratuite?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *