web analytics
Articole

Sfaturi de la copii pentru parinti

sfaturi-de-la-copii-pentru-parintiDaca esti curioasa sa afli ce sfaturi primesc unii parinti de la copiii lor, te invit sa citesti in continuare.

Sfaturi de la copii pentru parinti

Rasfoiam revista athomemagazine si mi-a atras atentia un articol bazat pe intrebari si raspunsuri, intervievatii fiind cativa copii cu varsta cuprinsa intre 5 ai 7 ani. Una din intrebarile pe care vreau sa o impartasesc pe blog a fost ”Ce sfat le-ai da parintilor tai?”. Iata ce au raspuns cei mici:

Aadi, 7: ”Te rog calmeaza-te si fii mai linistit.”

Annie, 6: ”Intotdeauna ar trebui sa iti lasi copiii sa faca ce vor. Dupa lucrurile importante.”

Ruby, 5: ”Spala vasele.”

Emillie, 6: ”As sfatui pe mama si pe tata sa stea intotdeauna cu mine ca sa am bani tot timpul.”

Indy, 6: ”Nu fa dezastru.”

Jake, 7: ”Incearca sa nu te mai ingrijorezi si sa urli tot timpul.”

Oare ce sfaturi ne-ar da copiii nostri? As vrea sa-i pun baietelului meu intrebarea aceasta, deoarece sunt curioasa de raspuns.

Mai vreau sa impartasesc cu tine un video frumos, 7 Years Apart – A Boy And a Man Talk About Life in care un baietel si un om in varsta vorbesc despre viata. Acest video a strans peste 26 de milioane de vizualizari, dureaza patru minute si promit ca merita sa-l vizionezi

Lasa-mi un comentariu in casuta de mai jos cu sfatul pe care l-ai primit de la copilul tau. Ar fi frumos sa cream aici o lista cu sfaturile venite din partea copiilor nostri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *