web analytics
review-sampon-ogx-cu-ulei-de-argan-din-Maroc
(NE)RECOMANDATE

Review sampon OGX cu ulei de argan din Maroc

Pe vremea cand eram blonda, am cumparat samponul si balsamul de la OGX, OGX Argan Oil of Morocco Shampoo, deoarece era cu ulei de argan din Maroc, plus ca m-a cucerit si culoarea sticlei, un albastru frumos care-ti ia ochii.

Review sampon OGX cu ulei de argan din Maroc

Samponul de la OGX cu ulei de argan chiar arata profi si in articolul de astazi iti voi spune ce efect a avut pe par blond. Parul blond este un par dificil si eu am avut pachetul complet: frizzy, adica cu antenute, foarte uscat si degradat.

Mi-am spalat parul foarte greu cu acest sampon, deoarece de abia imi intra in par, parul fiind foarte uscat. Am aplicat sampon de mai multe ori, am clatit si parul mi-a ramas foarte incalcit, asa se intampla de obicei daca esti vopsita blond si folosesti sampon cu 10lei, si il simteam foarte uscat.

review-sampon-si-balsam-ogx-cu-ulei-de-argan-din-maroc

Am cumparat si balsam de la OGX cu ulei de argan din Maroc, OGX Argan Oil of Morocco Conditioner, l-am aplicat dupa ce mi-am spalat parul cu samponul de la OGX si ghici ce? L-a inmuiat putin de mi-am descalcit firele de par cat de cat si atat. Nu mi-a ramas wow, neted, fin, cu un aspect frumos, ci ca si cum ar fi fost spalat cu un sampon din supermarket.

Este foarte important sa-ti reamintesc ca l-am folosit pe par vopsit si decolorat, deoarece un par supus atator procese chimice nu se poate compara cu un par natural sau cu un par vopsit in urma cu 4 luni de zile. Chiar cred ca pe un par natural se comporta bine, dar pe par blonzit nu face fata.

Tu l-ai incercat? Cum ti s-a parut?

Citeste si:

Review John Frieda Frizz Ease Miraculous Repairing Shampoo & Conditioner

Produse naturale de ingrijire

Review produse L’Oreal, Makeup Revolution si MUA

Produse de makeup si pensule

Noile tampoane Tampax- Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *