web analytics
(NE)RECOMANDATE

Review sampon OGX cu ulei de argan din Maroc

review-sampon-ogx-cu-ulei-de-argan-din-Maroc

Pe vremea cand eram blonda, am cumparat samponul si balsamul de la OGX, OGX Argan Oil of Morocco Shampoo, deoarece era cu ulei de argan din Maroc, plus ca m-a cucerit si culoarea sticlei, un albastru frumos care-ti ia ochii.

Review sampon OGX cu ulei de argan din Maroc

Samponul de la OGX cu ulei de argan chiar arata profi si in articolul de astazi iti voi spune ce efect a avut pe par blond. Parul blond este un par dificil si eu am avut pachetul complet: frizzy, adica cu antenute, foarte uscat si degradat.

Mi-am spalat parul foarte greu cu acest sampon, deoarece de abia imi intra in par, parul fiind foarte uscat. Am aplicat sampon de mai multe ori, am clatit si parul mi-a ramas foarte incalcit, asa se intampla de obicei daca esti vopsita blond si folosesti sampon cu 10lei, si il simteam foarte uscat.

sampon-si-balsam-ogx-cu-ulei-de-argan-din-maroc

 

 

 

 

 

Am cumparat si balsam de la OGX cu ulei de argan din Maroc, OGX Argan Oil of Morocco Conditioner, l-am aplicat dupa ce mi-am spalat parul cu samponul de la OGX si ghici ce? L-a inmuiat putin de mi-am descalcit firele de par cat de cat si atat. Nu mi-a ramas wow, neted, fin, cu un aspect frumos, ci ca si cum ar fi fost spalat cu un sampon din supermarket.

Este foarte important sa-ti reamintesc ca l-am folosit pe par vopsit si decolorat, deoarece un par supus atator procese chimice nu se poate compara cu un par natural sau cu un par vopsit in urma cu 4 luni de zile. Chiar cred ca pe un par natural se comporta bine, dar pe par blonzit nu face fata.

Acesta a fost review-ul pentru samponul si balsamul de la OGX, sunt curioasa cum ti s-a parut  daca l-ai incercat si pana data viitoare ne vedem pe Facebook, Instagram si YouTube. :*

 

Citeste si:

Review John Frieda Frizz Ease Miraculous Repairing Shampoo & Conditioner

Produse naturale de ingrijire

Review produse L’Oreal, Makeup Revolution si MUA

Produse de makeup si pensule

Noile tampoane Tampax- Video

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *