web analytics
Albert

Prima vacanta la bunici

in-vacanta-la-bunici

Albert a fost in vacanta la bunici timp de trei saptamani.Β  Desi ma gandeam sa ne intoarcem toti trei, mi-am luat inima in dinti si am dat o.k.-ul si uite cum o saptamana au devenit trei. Am trecut prin tot feluri de stari, dar in ciuda acestora am spus ca e mai bine pentru Albert, asa ca aceste zile s-au lasat cu cearta intre corazon si creier.

Imi este ciuda ca Albert nu prea vorbeste, deoarece as fi vrut sa stiu cum ii place, cum se simte, daca mai vrea sa ramana sau daca vrea neaparat sa se intoarca, dar ciuciu, nu aveam de unde sa stiu aceste lucruri. Mi-ar fi placut sa imi spuna el cum i-a fost ziua, sa imi spuna ce l-a bucurat sau daca l-a suparat ceva si pur si simplu sa stiu cum vede el lucrurile.

Cum mi-am facut curaj sa-l las la bunici? Stiam ca va fi pe maini bune. Lui Albert ii place de ei, au fost si la noi in vizita, stiu sa gateasca, au rabdare(inca prea multa), are vecini cu care sa se joace, plus pisica si catel. Mi-am spus ca daca o sa il las in vacanta nu se va plictisi si pe langa asta va avea parte de o altfel de experienta.

Cand ne-am sunat prima data cu video mi-au dat lacrimile si m-am dus in alta parte, dar bineinteles ca imi tot venea sa plang si de abia m-am calmat ca sa merg sa vorbesc din nou cu el si dupa ce am inchis, mi-am continuat activitatea lacrimogena. El era fericit, n-avea treaba si chiar ma bucur ca nu a inceput sa planga cand ne-a vazut sau dupa ce am inchis telefonul. A fost o mare usurare pentru mine, ca de plangea, a doua zi mergeam dupa el.

In aceasta vacanta a fost si la o nunta si se simte ca a fost la nunta in Romania. Stii pana la cat a stat? Pana la 2 noaptea. Cand am auzit, am inghitit in sec si dupa am ras. Nu m-am suparat, deoarece a fost vorba de o nuntaΒ  si de o noapte, insa am fost fericita cand am auzit ca s-a alergat cu copiii si dupa s-a pus pe banca cu cativa copii mai mari si s-a simtit tare bine. I know the feeling, Albert, I know the feeling! πŸ˜€ Eu la 5 ani l-am luat de mana pe un vecin de care-mi placea, avea in jur de 20 si buna-mea si mama lui se uitau la mine de la usa si radeau de drag, dar l-am tinut de mana? L-am tinut πŸ˜‰ .

A spus socrul, ”Ne-am pregatit pentru nunta si dupa ce am ajuns si a vazut toti oamenii imbracati frumos, a spus ”mami?”. Dupa ce mi-a povestit sotul, iar am dat apa la soareci. Vedeam situatia prin ochii lui Albert si imi pare rau ca nu am fost acolo si el se astepta sa fiu…

Dupa trei saptamani ne-am revazut, ne-am pupat, ne-am dragalit si am dormit impreuna. Intr-o dimineata era sa cada din pat, dar l-am prins de picior πŸ˜€ . Dormim pe canapea si el mai merge la capul meu si cred ca eram intre vis si realitate cand l-am simtit cum se scurge πŸ˜€ .

Acum a venit de la plimbare, tin sa iti zic ca a fost plimbat cu carutul. Cand a ajuns a vrut sa isi puna capul pe picioarele mele linse de caine, dar nu l-am lasat πŸ˜€ . Cand nu e foarte cald, sta mult pe afara si se joaca. Cu desenele are portie stricta, in rest se joaca sau isi gaseste de lucru. πŸ˜›

I-am sarbatorit si ziua de nastere, dar voi povesti alta data cum a fost.

Da… Cam asa e prima vacanta la bunici.

Daca ai observat ca am fost foarte activa o perioada pe canalele de social media s-a datorat faptului ca am avut mai mult timp, insa intentionez sa postez mai mult si mai des si cand Albertel nu e in vacanta. Ne gasesti pe Facebook, Insta si YouTube.

prima-vacanta-la-bunici
revedere dupa 3 saptamani <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *