web analytics
Wales

Hoteluri si puburi din Wales

Povesti-despre-hoteluri-si-baruri-din-Wales
sursa foto: booking.com

Am fost prin Wales, mi-a placut si ma gandeam sa va spun si voua de ce mi s-au parut ciudate hotelurile de acolo, localurile si cum mi s-au parut oamenii din Tara Galilor.

Tin sa va spun ca pretul chiriilor este mult mai scazut comparativ cu Londra si orasele din jur, oamenii sunt mai relaxati si vezi mai multe oi decat cai. Legat de oi, Welsh people mai sunt numiti sheep shaggers ceea ce nu e deloc bine, ca se refera la faptul ca fac sex cu oile. Mda…

Mai multe povestesc in video, dar mai vreau sa va zic ca poze de la localurile unde am fost nu am, am facut poze doar la mancare si asta pentru ca imi era rusine sa pozez localul de afara, cu oameni inauntru, asa ca m-am abtinut. Poate pe viitor voi prinde curaj, dar acum nu imi sta in fire sa fac asta.

Pe unde ne-am delectat papilele gustative

The Old Barn Inn

Am baut doar alcool si anume o bere cu gust de suc. Chiar avea gust dulceag, n-am putut-o bea si locul in care am sevit berea n-am sa-l uit niciodata. Am povestit despre el in video.

 

Povesti-despre-hoteluri-si-baruri-din-Wales
sursa foto: booking.com

The Groes Wen Inn

Interiorul acestui loc era pe stil vechi, frumos inauntru, de afara mirosea a lemn ars si mancarea a fost tare buna. Ca si starter mi-am luat creveti, eram curioasa daca ii voi putea manca, au fost primii creveti care mi-au placut, probabil din cauza acelui sos acrisor. A! Si culmea ca in combnatia aceasta am mancat si avocado, eu care nu-s fana de el.

povesti-despre-hoteluri-si-birturi-din-Wales
sursa foto: facebook/groesweninn
povesti-despre-hoteluri-si-birturi-din-wales
sursa foto: vintageinn.co.uk
povesti-din-wales
Creveti si inca ceva carnita marina cu avocado, sos, salata, unt, lamaie si putina paine cat sa nu ne ingrasam
bloguri-de-mamici
Am crezut ca placinta cu ciuperci vine separat, ca se numea ceva in genul ”beef and mushroom pie”, dar m-am trezit cu asta. A fost yummy, mai putin frunzele si legumele care oricum nu imi plac. A! Si acolo e mamaliga(tot mai buna e a noastra), nu cartofi piure.
fete-cu-vlog
Alegerea sotului

The Greyhound Inn

 

viata-in-wales
sursa foto: tripadvisor.co.uk
povesti-despre-hoteluri-si-birturi-din-wales
Carnita de porc un pic cam tare si carnaciorii nu mi-au placut, dar mi-a placut mancarea cu exceptia carnaciorilor.

Generous George Llanwern Bull

viata-in-uk
sursa foto: tripadvisor.co.uk
blog-de-parenting
Un burger imens pe care m-am incurajat si l-am mancat cu mana, sotul cu furculita si cutitul. By the way, la hotel sotul si-a pus berea in pahar, eu o beam din sticla 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *