web analytics
Albert,  Articole

Pentru tine, iubirea noastra!

 

Aici esti tu la 11 zile :)
Aici esti tu la 11 zile 🙂

Vreau sa iti spun, bebe meu, ca esti un frumos.

Esti micut, blondut, cu ochii albastri, cu degetele micute. Degetelul tau mic e cat partea de sus a degetului meu mic. In ochisorii tai vad tot. Nu la figurat, la propriu. Cand eu si A ne uitam la tine, ne vedem clar in ochisorii tai.

Plang cand te mai tin in brate. Ma uit la tine, vad cat esti de frumos si imi dau lacrimile. Sunt cu lacrimi in ochi si cand il vad pe A ca te tine in brate si vad cat de mult te iubeste, plang de fericire si pentru ca va iubesc.

 

 

Sa stii, bebe meu, ca e ciudata iubirea asta. Te iubesc de cand erai in burtica, iar acum te iubim nespus de mult.

In primele doua zile de la nastere as fi vrut sa fii iar in burtica la mine, sa te am doar pentru mine, si te rog, scuza-mi egoismul.

Ne amuzi cum te joci cu buzitele. In primele trei zile iti trageai buzita de jos in gurita, iar dupa ce ai ajuns acasa, ai inceput sa faci botic. Iti tuguiezi buzitele, bagi in gurita buzita de jos, te strambi in multe feluri, esti adorabil.

Dupa o saptamana ai deschis mai mult ochisorii si de trei zile ne oglindam in ei. Maine ai doua saptamani de cand te-ai nascut. Au inceput sa ti se coloreze genele.

Esti tot un puf. Esti blondut din cap pana in picioare.

Esti tot cu mainile pe fatuca si inca nu ti-am taiat unghiutele. Nu pot. Sunt prea micute si prea moi.

De doua zile ai inceput sa te tragi de urechiuse. Esti asa scump.

Ne distrezi cand bei laptic si meditezi. Iti pui manutele in tot felul de pozitii si mai iei atitudine de om ganditor. Esti un dulce.

Mirosi asa frumos. Esti bebelusul nostru frumos mirositor. Cand te doare burtica, te iau cu mine in pat si iti respir si suflu pe capusor. Te linistesti. Iti mai iau parutul intre buze si te trag usor. Nu-ti fa griji, nu te doare, tu dormi linistit.

Te iubim, iubirea noastra!

12 ore de viata
12 ore de viata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *