web analytics
Sarcina mea

Peek-a-boo!

 

joc peek a boo sau cucu bauV-am zis ca nici la controlul de 17 saptamani, nici la cel de 22, bebe nu voia sa se intoarca, daaar am revenit peste cateva zile ”sa vedem, sa vedem, sa vedem/ ce-o sa iasa” 😀 . 

 

La 10 juma’ am fost prezenta la cabinet si m-a surprins ca bebe s-a miscat mult timp in dimineata aceea. Inainte de a ma intinde, am intrebat doctorul zambind ” sa incep sa tusesc de pe acum?” 😀 , dar m-am intins pe pat, m-a dat cu gel si imediat i-a vazut fata. Dupa scurt timp s-a intors din nou, probabil a zis ” Mi somn. Ma duc sa dorm.”, asa ca daca ajungeam cu 5 minute mai tarziu la control, iar nu il mai vedeam pe bebe 😀 .

La 22 de saptamani si 5 zile l-am vazut pentru prima data color, am primit poza, iar doctorul a glumit zicand ”Alta poza mai buna nu am cum sa fac, ca o mana e la gura si alta e ridicata”. Bebe nostru danseaza prin burtica, deja seamana cu noi 😀 .

Faza draguta: eu si sotul in pat, el cu mana la mine pe burtica, eu ”ai simtit?”, dupa alte doua minute ”il simti?” si la un moment dat zice:

– Nu-mi place sa simt cand loveste.

– Pai?

– Mi frica ca te doare si nu vreau sa te doara.

– Awww, ce dragut, dar nu ma doare 😀 .

Mie imi place cand ma loveste bebe, e asa frumoasa senzatia. Nu stiu daca mai tarziu ma va durea, dar acum imi place. E activ dimineata si seara, noaptea de fapt. Dimineata, dupa ce merg la baie, mai ma loveste, dar ma culc la loc( de cand ma trezesc sa merg la baie adorm greu, dar nu din cauza lui bebe, ci pur si simplu imi ia si doua ore pana adorm). Noaptea cand merg la culcare, dupa 5 minute de stat, incepe sa se miste.
De abia asteptam
sa il tinem in brate.

Unde gasesc asa tricouri/ bluze? Si eu vreau!!!

peek2

2782669_140113101207_0be54156b1ebe58f005106ec1b82a6a8_2283194_0_big

dffh

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *