web analytics
Sarcina mea

Ne este foameeeee!!!

sursa foto: twitter.com
sursa foto: twitter.com

Foarte multa lume nu mananca ce trebuie sau atunci cand trebuie, iar eu nu am facut exceptie. Micul dejun era inlocuit de cafea si tigari, iar atunci cand imi era foame mai puteam rezista pana la ora 2 cu alte tigari si cafea. Pranzul uneori reuseam sa il iau acasa, iar daca nu, mancam ceva in oras si un KFC sau o shawarma erau intotdeauna binevenite.

 

Deodata a inceput sa imi fie foame dimineata( speram sa fie bebe ca am mai asteptat o saptamana pana mi-am facut testul) si am inceput sa mananc si eu ca oamenii normali. Ce am observat: cand mi foame, chiar mi foame si daca nu mananc atunci mi se face rau si am o senzatie tare ciudata.

Astazi nu am apucat sa mananc de diminieata cum ar fi trebuit, deoarece m-am trezit foarte tarziu( yeeeeey) si dupa aceea a trebuit sa plec. Dupa, pe masina in drum spre Selgros imi era rau si de abia asteptam sa imi iau ceva inauntru. Singurul lucru de care imi era frica era sa nu le vomit la oameni in magazin. Din fericire am scapat. Mi-am luat un set de lingurinte, un iaurt si baga. Food good 🙂 . Orice ar fi in unele momente.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *