web analytics
Personal

Ne-a fost clonat cardul in Romania

ne-a-fost-clonat-cardul-in-Romania

Viata imi tot trage palme sa imi zica ca stau bine unde sunt si cea mai recenta atentionare a fost dupa ce am ajuns in Anglia: ne-a fost clonat cardul in putinele zile petrecute in Romania.

Dimineata vine sotul la mine si zice ca trebuie sa imi spuna ceva si ca nu mi-a zis nimic aseara ca sa pot dormi. Cand il aud, imi zic ca-i grav daca nu mi-a zis nimic, incep sa ma stresez si-l intreb: ”S-a terminat cu bine?”, la care el ”Mi-a fost clonat cardul.”, la care eu ”What? Unde? De unde stii? Si acum ce se intampla?”.

Seara s-a uitat sa vada daca i-au intrat banii de la o garantie, deoarece am inchiriat o masina cat am fost in tara, dar de aceasta experienta ”minunata” voi povesti alta data si numai bine vede in lista de tranzactii ca ne-am plimbat cu taxiul. Nu ne-am plimbat o data, de doua ori, ci de sapte. Da, ne-am plimbat de 7 ori cu taxiul, de s-a ales cu un minus pe cont de 350 de lire.

Stii ce e interesant? Noi cica ne plimbam cu taxi-ul in Anglia, dar eram in Romania. Fain asa 🙂 . Bineinteles ca a dat raportare, banca i-a dat mesaj ca ii va bloca cardul, ii va da altul la schimb si isi va primi banii inapoi. Sunt curioasa daca in Romania banca iti da banii inapoi, chiar nu stiu.

Nu vreau sa fac pe nimeni de cacao, nu bag mana in foc, dar situatia sta asa: cu acest card cat am fost in Romania am platit la Jumbo in Arad, Real in Arad si prin Booking la Euro Hotel in Timisoara. In Anglia am inchiriat masina de pe el. Noi la 11-12 noaptea am inchiriat camera la hotel si tranzactiile au inceput la 2 noaptea.

Aceasta a fost experienta, o experienta noua pentru noi de care nu mai vrem sa avem parte.

Foarte important: platiti cu cardul de credit!

Acum ca totul e bine, imi vine sa rad, stii. Mergem in Romania pentru cateva zile si ne este clonat cardul. Deci cum? 😀 Bine ca totul e bine! Imi da insomnii tara asta 😀 . Vezi, in Romania nu te plictisesti niciodata: te injura taximetristii, te mai cearta vanzatoarele, platesti una primesti alta, ti se mai cloneaza cardul, chestii din astea 😀 .

 

P.S.: Daca te-a ingrozit si tu, sustine-ma cu un Like pe Facebook si Subscribe la canalul meu de YouTube.

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

  • Avatar

    Theo

    În România, CEC Bank nu ne-a dat înapoi banii după ce ne-a fost clonat cardul. A zis că trebuia să am grijă să nu îmi știe nimeni codul PIN, că astea nu-s filme să se cloneze carduri… Dar cardul a fost la mine tot timpul. Mi s-au furat 500 euro de pe card, am cerut o dovadă a tranzacției și mi-au dat extrasul de cont. Kurpapir, ce să fac cu extrasul, să văd ce și-a cumpărat respectivul? Au zis că ei n-au nicio dovadă.
    Am mers la Poliție, mi-au zis să cer o dovadă de la bancă… Am mers la OPC, să îi forțeze să îmi dea o dovadă, ei susțineau că tranzacția arată bine, că nu a avut loc nimic suspicios.
    Am mai fost plimbat de la Ana la Caiafa, după care, cea mai tare replică: noi nu răspundem de banii dvs., noi doar vă administrăm contul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *