web analytics
luna a 7-a de sarcina
Sarcina mea

Luna a 7-a

Am făcut parte din categoria copiilor înfofoliți care se răceau un doi, a celor care mâncau înghețată, îi durea gâtul și antibioticul era răspunsul, dar de la 21 de ani am devenit exact opusul. Ce s-a schimbat? M-am mutat în chirie cu fostul meu prieten, actualul meu soț și am luat ce e mai bun de la el 😀 .

La începutul sarcinii s-a mai băgat răceala în seamă cu mine( ”Dupa ani și ani mă voi intoarce” :D), dar lămâile, portocalele și tantum verde fac minuni și acum în luna a șaptea am scăpat de răceală, dar nu și de herpes.

A început să mă doară în partea dreaptă sus, chiar sub sân, dar nu îmi fac griji, deoarece corpul suferă modificări în această perioadă.

Am început să am momente( zile e cam mult spus) când mă simt ca o babă.

Ce îmi dădea bătăi de cap: unde îmi e stomacul? 😀 . Înainte burtică îmi era un pic deasupra buricului, dar între timp s-a extins, așa că am căutat poze și am citit un pic să mă lămuresc.

sursa foto: leslynotes.com

Am purtat tocuri în săptămâna 31 când am fost cu caserola de salată la Segafredo. Ploua foarte tare și cu ce să mă încalț? Aveam de ales între botine sau… botine. Dați-va seama ce bine m-am simțit 😀

De la sfârșitul lunii a șaptea mă simt în formă. De ce? Am grijă de un puiuț de cățel și țin să va zic că nu am avut casă mai curată ca și acum. E pufos și gras, tare frumos, eu îmi ridic fundul de pe scaun mult mai des, depun mai mult efort și mă simt mai bine. Obosesc destul de repede, în ideea că nu pot da cu mopul în toată casa fără să fac pauză, dar prin simplul fapt că mă ridic de mai multe ori de pe scaun, mă simt eu mai bine ;).

Pufosenia de care am avut grija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *