web analytics
Personal

Iubeste-te fara fond de ten!

iubeste---te-fara-fond-de-ten
sursa foto: telegraph.co.uk

Cat noroc au barbatii! Barbatii se spala pe fata, ies din casa si arata bine. Cuceresc femeile prin atitudine, comportament, chip sau vorbe in timp ce femeile tre’ sa isi puna L’Oreal-ul sau Dior-ul pe fata ca sa isi faca curaj sa iasa din casa. Culmea e ca cu tot cu fond de ten se simt doar dragute, ca pentru a fi frumoase si cuceritoare mai e nevoie de un Bobbi Brown pentru sprancene, un Estée pentru buze, 3 farduri de la MAC sa arate ochii mai bine si alte blush-uri, bronzere, iluminatoare ca sa schimbe forma fetei sau macar sa accentueze ceva.

Iubeste-te fara fond de ten!

Cum esti numita in ziua de azi daca iesi cu cearcane pe strada? Neingrijita. Deci mor! Daca-s spalata, imbracata si indraznesc sa ies pe strada asa cum m-a lasat natura, dupa aparente voi fi neingrijita, Morticia sau ”ui’ ce față  are aia!”. E normal unde ne-a adus media? Sa fim dragute, sa aratam acceptabil doar daca avem un strat de ceva pe față?

De exemplu, daca mergem la o intalnire de afaceri sau avem de tinut un training, ne imbracam adecvat si ne machiem ca sa aratam profi. Trist e ca noi, femeile, nu putem parea profi fara machiaj, dar barbatii pot. Vorbesc de majoritatea persoanelor de sex feminim, deoarece mai sunt si exceptii. Se poate si fara machiaj, trebuie doar sa ai incredere in tine si sa te simti bine in pielea ta!

Desi am scris randurile de mai sus, sa nu intelegeti ca sunt contra machiajului, sunt contra a ceea ce e prea mult si a faptului ca de la atata media unele fete nu se mai simt bine in pielea lor naturale. Instagram, Youtube ajung si la fete de 12 ani si cum vad atatea frumuseti in spatele unui ecran, ajung sa creada ca acesta e normalul, ca acesta e frumosul. De Cara Delevigne cred ca ati auzit. In 2015 a fost cel mai bine platit model din lume dupa Gisele Bündchen. Ce imi place la ea e ca in viata de zi cu zi iese pe strada nemachiata si a fost super modelul, dar studenta Angelica nu poate iesi din casa fara crema, fond de ten, contouring sa para fata mai scobita, pudra, iluminator, bronzer, blush, spray fixator, sprancene, trei farduri la ochi sa aiba ce blendui, ruj si buze conturate. O stiti pe Lilly Singh? Tipa cu 10 milioane de abonati? Apare in clipuri si nemachiata, se simte bine in pielea ei si e frumoasa! Ah! Sau persoanele ce poarta machiajul de seara pe timp de zi… Alicia Keys si Cara Wore au aparut nemachiate la premiile MTV VMAs 2016 si ghici ce? Sunt foarte frumoase!

Vreau mai multi oameni frumosi! Oameni care sa faca ceva pentru cei din jurul lor, cu valori( morale nu Merțane) si cu suflet bun. Da, stiu, cer prea mult, dar macar o calitate din cele enumerate anterior sa aiba.

Inconjurati-va de oameni frumosi, nu de oameni de suprafata!

 

Ne vedem si pe Facebook si  Youtube 

 

sursa foto: pinterest.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *