web analytics
Articole,  Personal

I’m still cool, you know?

sursa foto: mommysaidshit.wordpress.com

Ce se mai intampla dupa venirea lui bebe? Fug prietenii de tine ca de dracu’.

Nu stiu cand sa sune sa nu  deranjeze, se gandesc sa nu vina sa nu deranjeze, altii zic ca oricum n-ai timp, deci nu vin, altii  se gandesc ca umbli cu sanul pe afara si nu vor sa aiba parte de aceasta priveliste, altii sunt ingroziti ca vor auzi un bebe plangand una-ntruna, deci nu vin.

 

Prieteni! Noi, astea obosite, ciufulite, transpirate, avem nevoie de voi! Avem nevoie de o poveste in afara de biberoane, de o cafea impreuna, de un “ce mai faci?”, de relatia de dinainte, de voi. Ok, nu va vrem a doua zi, asta-i clar, no offence, dar nu din rautate, ci de disperare. Dupa prima luna suntem disponibile!

Ok! Parca ne-am pierdut o parte din creier, dar o vom recupera incet, incet. Nu mai filosofez de Nietzsche ca la 17 ani, nu mai sunt interesata de simbolismul din poeziile lui Xulescu, nu mai imi da de gandit Epopeea lui Ghilgames, nu-mi fac unghiile saptamanl, las de dorit la capitolul coafuri, but I’m still cool, you know?

Nu te supara ca intrebam ceva de 3 ori sau ca nu auzim ca ai zis ceva. Creierul nostru chiar a avut de suferit din cauza lipsei de somn.

Numai eu ma bucur ca am si prietene fara copii? Cu ele ma deconectez de la povestile despre bebelusi, vaccinuri, scutece si imi prinde bine. Imi place sa fiu ajutata cu raspunsuri de mamici, sa ajut la randul meu,  sa vorbim despre gradinite, dar sa vorbesc numai de asta saptamanal, de foarte multe ori, as innebuni. Asa ca A, mai zi-mi de tipul dragut si de crema cu extract de melc!

Friend you’re still my friend, even if I have a baby!- a se citi pe melodia “I wanna be with you, I wanna be with you, baby!”

 

sursa foto: mommysaidshit.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *