web analytics
fii-pentru-tine
Personal

Fii pentru tine!

fii-pentru-tine

“Si ce faci cand nu mai poti?”, am fost intrebata. 

Daca vrei sa citesti, am asternut mai jos ideile, daca vrei sa asculti, vizioneaza filmuletul.

Fii pentru tine!

Am fost crescuti cu siropisme si nu ma intelege gresit, imi plac siropismele, imi place ideea de el si ea in care cei doi se iubesc, sunt fericiti, traiesc impreuna pana la adanci batraneti, doar ca in viata de zi cu zi traim realitatea, nu basmul. Oricat ne-am iubi, tot ne suparam, se intampla sa nu avem timp unul pentru celalalt cand vrem, ne certam, nu ne ies planurile, nu primim ceea de la persoana iubita ce vrem cand vrem si toate acestea duc la frustrare, suparari si speram ca si intelegere.

Vazusem zilele trecute pe Facebook un status: ”I’m afraid of falling”, spunea ea, iar el raspunde ”I have wings”. Stii, trebuie sa ne trezim la realitate, ca daca nu, poate cadem si acolo ramanem. Asa ca, pentru a evita o posibila cadere, gaseste-ti aripioara. Daca el are doua, gaseste-ti si tu aripioarele sau macar o jumatate, deoarece nimeni nu poate face in locul tau. Sotul, familia, persoana iubita, te poate sustine, dar depinde si de tine, iar cat despre sustinere, aceasta poate nu vine la timp sau nu iti este inteleasa nevoia si atunci ce faci? Cazi. Gaseste-ti aripioara, nu te baza pe altul!

”Si ce faci cand nu mai poti?”, am fost intrebata. Cand nu mai pot, mai pot. Si cand chiar nu mai pot, Albert se uita mai mult la televizor, ma enervez, ma agit, dupa care imi bag piciorul si merg la sala.

Bazeaza-te pe tine, deoarece daca tu nu faci, nimeni nu face.

Un lucru adevarat, desi suna greu: venim pe lume singuri, murim singuri. Noi ne avem in primul rand pe noi, asa ca fii pentru tine!

Fii pentru tine!

Urmareste si:

Aboneaza-te la canalul meu de YouTube aici, e gratuit si vei fi la curent cu video-urile pe care le postez si daca vrei sa ne auzim mai des, urmareste-ma pe Facebook si Instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *