web analytics
Personal

Doua nunti si o noapte

doua-nunti-intr-o-noapte
Hihi <3

Vara aceasta cred ca mai mult am stat in Romania decat in Anglia, cel putin asa mi se pare, dar am impresia aceasta deoarece am prins fiecare luna de vara in tara.

Cand vin in tara am cinci prietene pe care le sun de fiecare data, deoarece imi e drag sa stau la povesti cu ele, asa ca as fi fost dezamagita de mine daca nu as fi ajuns la nuntile lor. Mi-am amanat planul maret, deci cu timpul am stat bine si m-am dus la nunti. Atat de bine aratau in rochie de mireasa, incat am in vedere rochie alba pentru atunci cand vom face nunta, daca o vom face, dar un party in plus nu strica niciodata.

Fiecare nunta a fost diferita, dar au avut in comun eleganta. Imi place sa merg la nunti se pare, probabil si pentru ca pana acum am fost (invitata) la nuntile prietenilor si ale rudelor apropiate. Daca se intampla sa ai doua nunti intr-o noapte, sa iei in calcul neaparat timpul in care stai dupa taxi si in taxi si nu uita ca nu doar tu vei felicita mirii la plecare. Mai in gluma, mai in serios, fac misto cu sotul si probabil n-ar fi fost o idee asa rea ca unul sa mearga la o nunta, altul la cealalta si pe la 12 sa facem schimb. De ce n-am facut asta? N-am gandit-o pana la capat si aveam in minte eu la o nunta, el la cealalta, dar la un moment dat ne-ar fi fost ciudat daca procedam asa si am fi schimbat ceva.

O nunta a fost pe stil traditional(am primit trandafir roz, semn ca am fost la mireasa acasa) si la intrarea in sala a avut cvartet si afara era amenajat foarte frumos, cealalta a avut ca si marturii sapunuri bio facute de mama miresei, iar eu am fost mega incantata si tortul a venit pe melodia Love and Marriage de Sammy Cahn, iar cealalta a fost privata si stylish si in drum spre nunti mi-am dat seama ca vreau sa merg la ea la cununia religioasa, deoarece suntem prietene de la 11-12 ani.

Mi-au placut foarte mult nuntile si ma bucur ca am putut veni .

doua-nunti-si-o-noapte

Eee! Ce frumusele suntem <3
Eee! Ce frumusele suntem <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *