web analytics
Albert,  Sarcina mea

Cum se va numi bebe?

Dupa 9 luni de zile, ne-am hotarat asupra prenumelui. Nu credeam ca ne va da atata bataie de cap si mie nopti in care-i visam prenumele.

Si eu si sotul avem un singur prenume, prin urmare voiam unul singur si pentru bebe. E grav cand unuia dintre parteneri ii plac prea multe si celuilalt nici unul si ajungi la intrebarea ”cum o sa imi numesc copilul?” 😀 . 

Cum se va numi bebe?

As fi ales Alexandru sau Adrian, dar mie imi plac numele mai ciudatele, sa le zic asa. Ciudatele din punctul meu de vedere, poate si din al vostru. La inceput voiam sa aleg dintre Leon, Marco, Paris, Richard si mai imi placeau Ivan si Vlad. Nu a ramas nici care. Am cautat pe net site-uri cu nume si am gasit de toate si pentru toti. M-am uitat la fiecare litera in parte si nimic nu imi placea. Cum o sa il numesc pe bebe? L-am intrebat si pe sot, el inca nu era hotarat, asa ca am continuat cautarea. 

Intr-o zi ma surprinde sotul:

– M-am gandit la nume!

– Da? La ce?

– Antharas 😀

– Ce nume-i asta?

– De dragon. Din Lineage.

– Mda…

– Sau Papadopoulos. Hai sa-i punem ceva care se termina in ”poulos” 😀

– 😀 Adriapoulos, Andrepoulos, Davipoulos.  

Si am mai tinut-o asa cateva minute, fara a ajunge la un rezultat.

Astazi, 2.06.2014 😀 ne-am hotarat asupra prenumelor. Vor fi doua, unul ales de mine si celalalt de sot. Nici care nu e Antharas si nu se termina in ”poulos”. Sunt frumoase si le veti afla cand faceti cunostinta cu bebe.

Sunt in saptamana 36, am 56 de kg( 1kg in plus fata de saptamana trecuta- nu stiu cum, nu stiu de unde, nu stiu de ce 😀 ) si la burtica am 97cm sau 100cm( nu stiu cum se masoara burtica de viitoare mamica 😀 ).

cum se va numi bebe

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *