web analytics
Noi in Anglia

Cum o minge ne-a costat 90 de lire

minge-de-90-de-lire
sursa foto: wanelo.co

Saptamana trecuta ne-a adus musafiri, ziua sotului si plimbare in Londra. Cand am timp vreau sa fac si un filmulet cu Londra, deoarece am filmat si am fost la Imperial War Museum si la Sea Life London Aquarium, dar pana atunci vreau sa povestesc cum o minge ne-a costat 90 de lire.

Saptamanile astea ne-am confruntat cu o problema: s-a infundat canalizarea. De fiecare data cand spalam vasele iesea apa in curte, dar partea buna era ca daca le bagam la masina de spalat nu aveam probleme, insa nu ma consola gandul acesta, deoarece devenise din ce in ce mai rau. De exemplu, ajunsese in stadiul in care daca aruncam 30ml de lapte in chiuveta ca sa spal biberonul, eram deja cu laptele in curte. Not cool, man, not cool!

Afara in dreptul chiuvetei e pus un capacel, l-am luat sa vedem de la ce era infundat si cand colo era plin de frunze. Atunci erau si socrii si ei se ocupasera de asta: scos frunzele, dat cu detergent, nimic. Am cumparat solutie de desfundat, nimic. Am incercat cu soda caustica, nimic. Am mers de am cumparat ceva asemanator cu un furtun special facut ca sa desfunde, nimic.

Cand am vazut ca nimic nu functioneaza(ma gandeam si la ideea ca ar putea fi un animal mort sau poate a avut loc o crima si ne trezim cu parti ale corpului cand vor desfunda 😀 ; m-am uitat la prea multe filme, stiu, dar nu era imposibil) am sunat la o firma ce se ocupa cu asta, cu desfundatul. Au venit astazi la 7 dimineata, eu eram sus cu Albert si ma chinuiam sa adorm la loc, ca ne-am trezit de la sonerie, dar dupa 20 de minute m-am ridicat si eu din pat ca un urs adormit, ca oamenii plecase intre timp. ”Na, de la ce a fost infundat?”, ”Stii de la ce? Era la un moment dat o minge albastra in curte ce a gasit-o Albert si cred ca el a ascuns-o acolo.”. Fara ”cred”, chiar el a ascuns-o acolo asa ca, iata puterea unei mingiute 😀 .

Operatiunea a costat 90£ si a fost necesara din cauza acestei mingi. Mda.. Dupa am facut misto cu sotul, ca au luat mingea cu ei si colectioneaza obiectele pe care le gasesc la oameni in scurgere 😀 .

Da… cea mai scumpa minge de care am auzit pana acum… 90£, minge, 90£, minge…

P.S.: Sustine-ma cu un Like pe Facebook, Instagram si YouTube. Merci!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *