web analytics
Noi in Anglia

Cum e la interviul pentru NINo?

cum-a-fost-interviul-pentru-NINo
sursa foto: nawmbaboston.org

Cum e la interviul pentru NINo? NINo vine de la National Insurance Number si daca vrei sa muncesti in UK ai nevoie de acest numar pentru a putea lucra legal in Marea Britanie. Desi interviul a fost usor, vreau sa va povestesc de ce credeam ca nu o sa primesc numarul si ce intrebari mi s-au pus.

 

 

Cum e la interviul pentru NINo?

Programarea am facut-o prin telefon, nu a costat nimic, asa ca dupa o saptamana m-am prezentat la fata locului la ora stabilita. Interviul pentru NINo l-am avut cu un englez si am fost fericita ca am inteles tot ce mi-a spus(yeeey; daca ma cititi, stiti ca ma stresam cu accentul lor) si tin sa va zic ca in cazul in care nu va descurcati cu engleza, puteti merge cu cineva, nu e obligatoriu sa fie traducator autorizat.

Daca vreti sa aflati mai multe despre cum a fost interviul pentru NINo, ce intrebari mi s-au pus, cu ce am dat-o de gard(imi place sa ma complic, ce sa-i faci?), va invit sa urmariti filmuletul de mai jos.

 

 

Daca v-a placut video-ul ”Cum a fost interviul la NINo” si vreti sa ma urmariti in continuare, sustineti-ma prin Subscribe la canalul de youtube si Like la pagina Aventurile lui bebe. Merci mult!

P.S.: Daca aveti intrebari, raspund cu drag 🙂

cum-a-fost-interviul-la-NINo
sursa foto: freeiconspng.com

 

Instagram: Alexandra Fogorosi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *