web analytics
Albert

Cum arata un weekend cu Albert

Astazi am sa povestesc cum arata un weekend cu Albert care are 4 ani si daca copilul tau are intre 3 si 6 ani, poate iti dau cateva idei de activitati.


Cum arata un weekend cu Albert

Sambata Albert s-a trezit pe la 7 si 10. 7 si 10! Stii, imi tot fac sperante vineri ca sambata dimineata va dormi mai mult, deoarece ii amintesc ca urmatoarea zi este weekend si asta inseamna ca nu merge la scoala, dar ciuciu ore in plus de somn.

Vreo 40 de minute ne-am uitat la Rescue Bots, foarte faine desenele, am mancat, dupa care i-am dat plastilina sa se joace. Am primit plastilina din Romania, deci am fost in extaz, ca aici nu gasesc plastilina ca aceea cu care ma jucam eu cand eram mica. Nici cea primita nu mi s-a parut la fel, dar macar nu ne venea sa o mancam. Pentru cei care n-au copii, plastilinele mai nou miros foarte bine de iti vine sa le mananci. Nu glumesc.

Apoi am mers sa ne jucam cu masinutele si ne-am tot jucat si jucat pana am simtit nevoia de o pauza si l-am intrebat pe sot cat este ceasul. Surpriza! In 20 de minute incepea ora de inot si nu eram pregatiti deloc. Nu mi-a venit sa cred ca am facu rucsacul cu cele necesare pentru ora de inot, ne-am si imbracat si am si ajuns mai repde cu cateva minute. Eram wow! Dau sa-l schimb pe Albert, rucsac ciuciu. Uitasem rucsacul acasa….

In vara i-am luat 3 perechi cu 7£, iar acum am dat 15£ pe o pereche de pantaloni. Mi-a fost ciuda deoarece cu o zi inainte ii cumparasem un costum de inot care ii mentine temperatura corpului si care a costat mai putin plus ca ii aveam si pe cei de acasa. Am inghitit in sec si i-am cumparat.

Am mancat de amiaz, apoi am fost intr-un parc cu doua locuri de joaca, deci s-a distrat, apoi am fost la niste prieteni acasa de am facut gratare.

Cum arata un weekend cu Albert

Sambata am stat foarte mult afara, deoarece a fost vreme frumoasa. Cu ce ne-am jucat? Ne-am jucat cu mingea, apoi i-am construit un pod mai special pentru masinute( pun poza), iar dupa ce s-a plictisit a vrut sa se catere pe unde nu avea voie, asa ca i-am arata copacul. Daca tot vrea sa se catere, macar sa se catere in copac, doar ca nu a vrut.

Am vrut sa-i dau de lucru ca sa stau un pic la povesti, asa ca i-am dat escavatorul de jucarie si i-am aratat un copac cu mult pamant in jurul caruia putea sa sape. Mai tarziu ne-am dus in casa si ne-am jucat cu paianjeni de jucarie care voiau sa manance o girafa, a mai colorat, s-a mai jucat un pic cu plastilina, apoi a pus si el lemn pe foc pentru gratar. Dupa ce am mancat, ne-am fugarit un pic sa dam din calorii jos. Ne-am fugarit cu coasa unui schelet, coasa din plastic, dar pe mine distra imaginea: gratar, gradina intunecoasa, iar eu cu Albert ne fugaream cu coasa de plastic 😀

A! Si l-am alergat prin casa cu un bostan. Mu-ha-ha-ha! 😀

A fost un weekend plin, nu tot timpul sunt asa activa, dar chiar ma bucur ca am scris despre o zi din weekend ca sa stiu si eu ce fac 😀 . M-am distrat foarte bine cu Albert si e atat de scump ca l-as pupa toata ziua ♥ ♥ ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *