web analytics
am-sarbatorit-halloween
Albert,  Noi in Anglia

Cum am sarbatorit Halloween in 2018

Da, stiu, te intrebi de ce postez de Halloween in Ajunul Craciunului. Stii bla, bla-ul acela cum ca n-am avut timp? Ei bine, acum am timp si mi-am dat seama ca se termina anul si ca n-am postat mai nimic. Si ce momente faine am avut! Asa ca, zilele acestea ma pun cu burta pe scris.

Cum am sarbatorit Halloween in 2018

Anul acesta, lui Albert i s-a pus pata pe vrajitoare. Provocarea a fost ca el vrea sa fie ”witch”, adica ”vrajitoare”, cand ar fi trebuit sa vrea sa fie ”wizard”, adica ”vrajitor”. I-am mai zis diferenta dintre ”witch” si ”wizard”, dar in zadar, dar i-am inteles punctul de vedere: in desenele de groaza, sa zic asa, tot timpul vrajitoarea e cea care zboara pe matura si vrajitoarele tot apar in povesti sau desene, vrajitorii rar. El auzind tot ”witch”, ”witch”, bineinteles ca asta vrea sa fie fara sa-i pese la 4 ani de diferentele de gen.

So, i-am luat lui Albert un costum de vrajitor, pretinzand ca e vrajitoare si eu mi-am tras o palarie tuguiata, iar maturica o mai pasam unui altuia.

Eu l-am desenat pe Albert cum am vrut, de a aratat si ”scary” si ”funny”, iar Albert mi-a pictat fata dupa bunul plac. Rezultatul il poti vedea in poza de mai jos:

cum-am-sarbatorit-halloween

Amuzant, huh? 😀 Scumpetea mea de Albert a strans 27 de bomboane in juma’ de ora. Wow! A facut o treaba foarte buna ♥ 

Apoi mi s-a parut ca am exagerat cu machiajul lui, am mers acasa, am retusat si am mers iar cu ”trick or treat” pe stradutele din jur de a strans mai bine de 20 de bomboane 😉 .

A avut un dovleac de plus in forma de galeata, tare fain si incapator si dupa ce am ajuns acasa i-am pus bomboanele intr-o cutie cu capac pe care am scris mare ”Halloween”. A fost un dragut si a impartit cu mine din bomboane.

Casa a fost mai decorata ca anul trecut, am avut si paianjeni grasi ornamentali si paianjeni cu luminite, am pus baloane, dovleci, iar eu si Albert am fost foarte entuziasmati.

Si acum, poze:

cum-am-sarbatorit-halloweencum-am-sarbatorit-halloween-in-2018

P.S.: Nu uita sa ma sustii cu un Like pe Facebook, Follow pe Instagram si Subscribe/Abonare pe YouTube. Bye!!! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *