web analytics
Albert

Cu bicicleta în șanț

cu-bicicleta-in-sant
Pe cetatea Devei; Patania cu bicicleta s-a intamplat in sat la bunici

Albert a ajuns cu bicicleta in sant. 

Cum s-a întâmplat? Pedala el și pedala și se tot intoarcea să vadă pe unde sunt, dacă îl prind. Ei bine, înainte de a cădea s-a uitat mai mult timp în spate, eu urlam ”Albert, uită-te în față!”, el se tot uită la mine, bicicleta tot mergea către stânga și zbang, a ajuns în șanț. Nu și-a rupt nimic și a scăpat fără rahat pe el. Mai sunt șanțuri cu gunoaie sau mizerie de la găini, rațe și de la ce animale mai umblă pe acolo, dar Albert a intrat în unul curat, cu câteva frunze și iarbă. Să-l fi văzut cu apă verde pe el și îmbibat în rahat, cred că muream și apoi i-aș fi sunat disperată pe ai mei să-i întreb dacă poate lua ceva boală și ce analize să-i fac.

Cel mai important este că e bine și tre’ să mă gândesc ce strategie să adopt când el e pe bicicletă și eu fac jogging fără voia mea. Are 3 ani și 2 luni și o bicicletă rapidă. Cel puțin așa mi se pare. Mai stau și mă gândesc cât analizam eu în Anglia mărimea roților, din ce-i făcută și de care să-i cumpăr și aici bunicii au mers la singurul magazin din sat cu jucării și au cumpărat ce era. E pentru copii mai mari, dar mă bucur că îi place să se dea cu bicicletă, deoarece în Anglia nu se atingea de tricicletă lui cu două roți mari de plastic.

Când ajung în Anglia ghici ce tre’ să iau? Bicicletă, bineînțeles. Vreau să iau totuși una mai mică, că va învața să se dea și fără roți ajutătoare și tre’ să fie mai aproape de sol.

Da… Din astea se mai întâmplă când ai copil.
Dacă și copilul tău a făcut trăznăi din acestea, povestește într-un comentariu pe blog, nu ține doar pentru ține. Să facem haz de necaz! 😀 O, Doamne! Și câteodată mai aud vorbele soțului ”Nu-i bombă cu ceas, stai liniștită!”. Mda…

 

Ne vedem pe Facebook, Instagram si YouTube. O zi frumoasa sa aveti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *