web analytics
Personal

Ce-ti auzi dupa ce te casatoresti

 

sursa foto: socialevo.net
sursa foto: socialevo.net

Acest articol e pregatitor pentru viitoarele sotii, sa nu se astepte doar la “Felicitari!” si “Casa de piatra”.

O, ย da! Hai ca nu o mai lungesc si iti zic ce mi-am auzit din partea unor persoane la care nu ma asteptam.

“Felicitari ca ti-ai atins scopul!”- Dura asta, asa-i? ๐Ÿ˜€

“De ce va casatoriti?”- Really?

“Nu ti-ar putea fi unchi?”- intrebare venita de la un prieten caruia dupa ce i-am raspuns, nu a mai vorbit cu mine. Intre mine si sot e diferenta de 11 ani.

Ai, da! Iar mi-am reamintit si ma enervez ๐Ÿ˜€ Sa vezi: aveam o colega la master cu care schimbasem putine cuvinte, nu vorbisem mai deloc. Intr-o zi, intru in clasa, era ea cu o tipaย de care imi placea si incepe coleguta sa ma ia la intrebari:

“Unde-i inelul?”, “Nu ai verigheta?”, “N-ati avut bani de verighete?”, intrebari care nu isi aveau locul, mai ales ca veneau de la o persoana cu care eram ciao si cam atat. I-am raspuns la toate intrebarile, dar faza cu n-am avut bani de verigheta m-a deranjat la maxim. De ce nu ne-am facut verighete? Am zis ca le lasam pentru cununia religioasa. A, inelul! Nu am vrut inel.

Inca o faza, tot la master, eu si doua colege, A este sotul. Nu mai stiu ce vorbeam, dar am zis “Ma duc la birou.”, “La biroul lui A”, “Nu, la biroul nostru.”, ”Adica la birou la A, ca A are biroul”. Na, nu stiu cum sa iti zic, dar oricum ai intoarce-o, ar fi fost la biroul nostru, ca deja eram casatoriti ๐Ÿ˜€ .

Eeeee! Ce zici? “Fain” asa.ย Of, of, mai, mai! ๐Ÿ˜€

P.S.: “Felicitari”, “Casa de piatra”, nebagatul botului in banii altora sunt suficiente ๐Ÿ˜‰ .

sursa foto: socialevo.net
sursa foto: socialevo.net

 

One Comment

  • Avatar

    Iasmy

    Pe mine nu ma mai mira nimic, oamenii sunt rautaciosi, pana si cei apropiati te pot uimi cu cateo perla dinasta. Si intre mine si sotul meu sunt 9 ani diferenta, si ce-i cu asta? Noi sa fim sanatosi si fericiti. Mie mi-a spus o prietena apropiata (care este cam de varsta sotului meu) mai in gluma mai in serios ca noi astea de 20 si ceva de ani, le furam barbatii lor, celor de 30+, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *