web analytics
Personal

Cand te simti bine si nu stii de ce

cand-te-simti-bine-si-nu-stii-de-ce
sursa foto: lolblabber.com

Din pacate, zilnic ma enervez, ma irit sau ma agit si intr-una din zilele trecute mi-am dat seama ca trecuse de ora 3 si nu ma suparasem deloc. Ma simteam bine si nu stiam de ce. Nu, nu e trist ce zic, daca ai copil ma intelegi.

 

 

Stateam si ma gandeam de ce ma simt bine :)). Ca am fost in parc, nu, ca dupa trei luni am vorbit si eu cu romance, nu, ca nu m-am certat cu Adi, nu. Aveam o stare de bine si nu stiam de la ce mi se trage :)). Ei! Stii de ce m-am simtit bine? I-am facut lui Albert de dimineata cascaval pane cu sunca si a mancat doua sau trei bucati fara sa comenteze sau sa se strambe. De obicei, schimb doua feluri sau ciuguleste din trei feluri cate ceva si e ca si cum n-ar fi mancat nimic si ma enervez bineinteles cand vad ca nu-i convine nimic. Dupa ne-am pregatit de parc. Nu a trebuit sa fug dupa el sa-l imbrac, nu s-a zbatut, m-a lasat sa ma dau cu fond de ten si cu creion la ochi fara sa traga de mine, a fost cuminte. In parc a facut ceva crize, dar nu asa urat, am mai dat si de niste romance cu care am schimbat trei vorbe, din parc am plecat fara urlete, de amiaz a mancat bine fara sa sparga farfurii sau sa fie nemultumit de meniu, toata lumea a fost fericita.

Vezi, cat ne poate stresa mancatul pe noi, mamele, si cand il aud pe sot cu ”Nu te mai stresa atata cu mancatul. Daca mananca bine, daca nu, nu. Mananca el cand ii e foame” imi vine sa-i dau in cap. A crescut inima-n mine ca i-a placut cascavalul pane si m-am simtit bine toata ziua :))).

Ghici ce s-a intamplat azi? Iar m-am simtit bine, dar doar pana dupa-masa cand a inceput sa ma enerveze sotul. M-am simtit asa bine ca am facut si abdomene(citeste aici) si curat si ma intrebam ce-i cu mine de ma simt asa bine :))). Inca nu mi-am dat seama, dar e chiar frumos sa ai stari din astea zen, sa nu te certi cu sotul si copilul sa nu iti faca in ciuda.

Mai vreau astfel de zile! Sper sa ma tin de abdomene, ca la cat Snickers am mancat, sa vezi cum o sa se pune sunculitele pe mine peste o luna si atunci o sa ma intreb ”Cand m-am ingrasat atata? ”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *