web analytics
Intamplari amuzante

Cand ma cert cu maica-mea

cand-ma-cert-cu-maica--mea
sursa foto: myulsterlife.com

De cand ma stiu m-am certat cu maica-mea. Fiecare discutie telefonica se lasa cu urlete, de aceea vorbim prin mesaje pe Facebook: replici negandite mai putine, volum inexistent, limbaj non-verbal absent. Cum arata la noi discutia telefonica dupa ce o luna de zile nu ne-am mai auzit glasurile?

 

 

Discutia incepe timid, cu replici de ”Ciao! Ce mai faci?” si continua caldut intr-un ton si cu subiecte care nu ne supara pe nici care.

Dupa 2 minute dupa ce ne-am facut incalzirea, atingem subiectul fierbinte, acela care ne sta pe creier la amandoua. Cum incepe sa friga, creierul meu incepe sa se incinga si nu mai reactioneaza normal cand vocea de soprana a mamei se activeaza. Creierul meu este sub presiunea, clocoteste, incepe sa scoata fum si… si… incep sa urlu. Continui sa vorbesc urland 1 minut, 1 minut juma’ pana cand imi dau seama ca eu urlu cu telefonul la ureche.

Concluzia? Deci, ca imi place sa incep cu ”deci”, asa de bine mi-a prins urlatul, serios vorbesc. M-am descarcat. M-am linistit. M-am amuzat cand am vazut cat de bine mi-a prins acest urlat.

N-am mai urlat demult. M-am mai manifestat cand ne-am mutat la casa noua pana cand mi-am dat seama ca peretii astia nu-s asa grosi si m-am calmat. Acum ma cert cu sotul pe volum dat la minim, rar pe mediu.

Mi-am dat seama ca n-am unde sa ma descarc. Sala nu, yoga nu, inot nu, alergat nu, sunt stresata, deoarece mereu intervine cate ceva si nu reusesc sa ma relaxez nici cum. Da, ma uit la seriale ca sa fac ceva si pentru sufletelul meu si sa imi iau gandul de la ideile mele crețe dar nu ma elibereaza de stres, nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun.

Ce am realizat dupa 10 minute de la incheierea discutiei? Unu, ma doare gatul de la urlat, doi, data viitoare sa pun volumul pe maxim la telefon(e vechi si nu se aude bine) si trei, ma simt bine ca am mai eliberat din stresul si supararile adunate.

Voi cum va intelegeti cu mamele voastre? Aveti show-uri asemanatoare? 90% din discutiile ce le am cu ea ma supara, dar culmea, cel de azi mi-a prins foarte bine si am vrut sa mentionez asta sa nu credeti ca imi place sa urlu de nebuna sau fara motiv.

Pentru mamicile cu Instagram, fac prezenta cu alexandrafogorosi si daca va place sa va uitati la videouri am si vlog, sper sa va placa macar o parte din videourile mele 😀  Ne vedem curand pe blog 🙂 .

 

P.S.: Daca ti-a placut articolul, sustine-ma cu un Like pe Aventurile lui bebe.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *