web analytics
Intamplari amuzante

Cainele, pisica si porcul

 

sursa foto: animal-photos.org
sursa foto: animal-photos.org

La noi in casa, pisica bate cainele si porcul bate pisica. In continuare va voi povesti ce prostii fac ei, ca sa radeti si voi, sa nu tin totul doar pentru mine 😀 .

 

 

 

Sa fac prezentarile: pisi e pisi sau Scotty, porcul care nu e porc porc, ci porc de guineea e Piggy, iar cainele se numeste Athos.

Ceea ce povestesc a inceput acum o saptamana:

– cand l-am lasat pe Athos in aceeasi incapere cu pisi, aceasta l-a prins si i-a dat cateva gherute, inclusiv pe bot( ouch)

– Athos i-a dat un jet scurt de pipi lui Scotty in ochi

– ii las sa se alerge prin casa de o saptamana, ca poate poate se imprietenesc o data. A doua zi de stat impreuna, Athos venea la noi in camera alergand cu pisi agatata de coada lui 😀 . Pisi l-a prins de coada si nu ii mai dadea drumul

– l-am lasat pe Piggy prin casa cu pisi si la un moment dat porcul era iar in cusca. ”-Ai bagat tu porcul?” ”- Nu. L-ai bagat tu?” ”-Nu. Cine stie?”. Urmatoarea zi, il vad pe Piggy cum intra din proprie initiativa in cusca. Cred ca nu ii dadea pace pisica.

– in alta zi cand I-am dat drumul lui Piggy, ne trezim cu Scotty in cusca lui Piggy 😀

– Athos era intins pe jos, cuminte, intre picioarele sotului, vine pisi si il linge pe frunte. Nu mi-a venit sa cred.

– am fost plecata doua zile si au inceput sa se pupe

– dupa fix o saptamana, pisi il prinde de picior pe Athos si il linge. Inainte doar alerga dupa el si il mai musca de picior.

– Athos e afurisit, in sensul ca am scapat cativa pufuleti pe jos, a venit I-a mirosit si nu I-au trebuit. Vine pisi( mananca pufuleti), I-a vazut pe jos si a vrut ”sa faca curat”. Cum a vazut Athos pisica la pufuleti, cum I-au trebuit lui pufuletii si nu I-a lasat lui Scotty nimic.

– primele zile, cainele era groaznic: nu lasa in pace pisica deloc. Voia si biata de ea sa stea linistita, dar venea el foarte agitat si tot dadea din coada si din labute. Pisi era calma si numai ii dadea cateva gheare fara sa depuna prea mult efort.

– intr-o camera avem un stalp si Athos a facut pipi pe el. Bine ca doar pe partea cu gresia…

– pisi vrea sa se joace cu un dop, Athos o vede, ii i-a dopul si incepe sa il roada. V-am zis ca e afurisit.

– cainele incepe dintr-o data sa latre si sa fie agitat. Ce s-a intamplat? S-a vazut in oglinda de la cuptor.

– ultima descoperire: pisi face pipi in W.C.!!!!! Sunt asa mandra de ea 😀 , cred ca imi voi pune si status pe Facebook cu asta 😀 . Nu stiu cum, nu stiu de ce, dar face. Am vazut intr-o zi labute pe capac, dar m-am gandit ca vroia sa inspecteze. A doua zi mi-a zis sotul ca tocmai a vazut-o ca a facut pipi in W.C.. ”-Serios? Ce tareeeee!”. Ieri, usa de la baie era deschisa si aud un zgomot. Ma uit si ghici ce: pisi facea pipi. Ma distreaza ca dupa da si cu labuta 😀 .

inca se mai fugaresc, isi dau gheare, nu se lasa in pace, dar au inceput sa se dragaleasca

Cum o sa vina bebe, mi groaza de parul pisicii. Nu am treaba cat e bebe mic, ci atunci cand va incepe sa umble si sa bage mainile in gura de pe jos. Si lasa par pisi asta… Nu prea vreau sa o dau si sa o las afara nu rezista( e de casa, pitica, grasa, cand vede un caine merge sa il miroase; vecinul are doi rottweileri…), asa ca orice sugestie e binevenita. Daca ma hotarasc sa o dau, o laud de pe acum, ca poate gasesc doritori 😀 . Poate voi dona pisica pufoasa, pitica, grasa, care stie sa faca pipi la W.C.

cainele meu Athos
cainele meu Athos
pisica mea Scotty
pisica mea Scotty
porcusorul Piggy
porcusorul meu Piggy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *