web analytics
Albert

Bradul de Craciun si copilul de 2 ani

Anul acesta am decis sa facem bradul in auriu si rosuDeoarece anul trecut am ramas fara brad din cauza noastra pentru ca ne-am dus sa-l cumparam in 24, anul acesta am trecut in extrema cealalta si l-am cumparat din 1 decembrie. Nu intelegeam cum poate un copil mai mic sa distruga bradul de Craciun, dar astazi am aflat.

 

 

 

Distrus e mult spus, recunosc, doar ca un brad frumos de Craciun necesita mult mai mult efort cu un copil neascultator de 2 ani. La anul imi fac sperante ca va intelege ca pomul de Craciun se admira si nu se arunca globurile din el de 5, 7, 10 ori. Macar de ne-ar scadea burta de la atat sus-jos, sus-jos, dar nu, nu scade.

Cine stie? Poate distrus nu e mult spus, ca mai sunt destule zile pana la Craciun, asa ca s-ar putea sa revin cu update-uri in articol sa va spun ce prostii mai face fiu-miu pentru ca astazi a avut doar doua ore la dispozitie ca a trebuit sa mearga la somn.

Deci, aducem bradul in casa si il punem in suport. Ce face Albert? Se ascunde printre crengi, merge pe sub el, ii muta pozitia, noi tot cu ”Albert, bradul il admiram, nu tragem de el.” Mentionez ca dupa ce a fost asezat in suport am aspirat acele de brad, dar dupa a mers Albert pe sub el, s-a mai jucat cu crengile si iar ace pe jos. N-am mai aspirat, ca mi-am dat seama cum sta treaba.

Aduc globurile. Pun 3 globuri, dau sa-l pun pe al patrulea, deja doua erau pe jos. Pe langa ca Albert le lua si le arunca usor pe jos mai le si folosea pe post de mingi, adica le arunca mai departe. Bineinteles ca acele capacele de la globuri s-au desprins cand au cazut, dar am avut  noroc ca nu s-au rupt si le-am putut pune la loc. Asa a inceput si s-a incheiat impodobirea bradului si a constat in despodobirea crengutelor de jos de vreo 10 ori, plansete cand ii luam globurile din mana dupa ce ii ziceam ca nu are voie sa le arunce pentru ca ”bradul e de admirat”, bineinteles 😀 .

Ce-am facut ca sa nu mai arunce globurile? I-am dat lui cutia cu globuri, el scotea cate unul si mi-l dadea sa-l pun in brad. Bineinteles ca a mai aruncat intre timp cu cateva, ca am avut vreo 5 pachete, dar chiar s-a comportat exemplar pana ce a fost gata pomul si a inceput sa le ia din nou din brad, ca nu mai avea cu ce sa contribuie la impodobirea bradului. Beteala am pus-o mai sus sa nu ajunga la ea 😀 .

Sunt curioasa cum va fi maine dimineata. De fapt sunt curioasa de cate ori voi impodobi bradul pana in Ajunul Craciunului. It’s gonna be fun 😀

Daca iti place Aventurile lui bebe, sustine-ma cu un Like pe Facebook si cu un click pe Subscribe pentru a urmari videourile ce le postez saptamanal.

Pe Instagram pun poze cu noi, cu bradul si cu ce mai e important pe moment, so Follow me, daca ai si tu cont ♥

 

UPDATE Cum arata bradul dupa o saptamana de la impodobire

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *