web analytics
biblioteca-pentru-copii
Albert

Biblioteca este o comoara

biblioteca-pentru-copii

Zilele trecute m-am inscris la biblioteca ca sa ii iau carti lui Albert si cum n-am mai fost de atata timp, am si uitat cat de frumoase si utile sunt bibliotecile.

Mi-a trebuit I.D., dovada de adresa si cum nu aveam nici o factura la indemana, am carat cu mine trei sau patru foi care aveau numele meu pe ele, una era pentru Albert, dar am zis ca o ia in considerare cum e acelasi nume de familie si aceeasi adresa 😀 . Spre surprinderea mea nu a trebuit sa platesc nici o taxa de inscriere si pentru mine a fost ceva wow.

Mi-a zis tipa ca am voie sa iau 15 carti. 15 carti? Cine ia imprumut atatea carti? Am mers la sectiunea pentru copii si am inceput sa aleg cartile care ma gandeam ca l-ar interesa. Deja aveam 5 si inca nici nu incepusem cu cartile de pe raft, asa ca am tot bibilit la ele si am ramas la urmatoarele:

 

biblioteca-pentru-copii

biblioteca-in-Anglia

biblioteca-este-o-comoara

carti-pentru-copii

Tineam eu minte ca erau 11 😀 . Una e tare faina, e cu Halloween si literele din alfabet, adica “m” e de la “mummy”, “v” de la “vampire”, ne place cartea 😀 .

Ma bucur ca am ajuns la biblioteca, mai ales ca eu sunt genul care daca merg intr-un magazin mai mare, in care se vand si haine, carti, prostioare pentru casa si alte nebunii, prima data rasfoiesc cartile pentru copii si dupa aceea mai ma uit si de altele daca imi mai ramane timp.

Daca ai un copil neascultator si urlator, mergi doar tu la biblioteca ca sa alegi cartile, deoarece iti va lua timp. Cred ca am stat juma’ de ora acolo, daca nu mai bine si intetnionez sa-l iau si pe Albert, dar cand duc cartile inapoi si planuiesc sa iau ce ii cade lui la indemana 😀 .

Va recomand sa mergeti la biblioteca, deoarece sunt fel si fel de carti, nu costa nimic si nu se aduna cartile de nu stii ce sa mai faci cu ele.

P.S.: Pana data viitoare pastram legatura pe Facebook, Insta si YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *