Video

 

Aventurile lui bebe – In vacanta la bunici

Aventurile lui bebe – Hai cu noi la plaja in Durdle Door!

Alexandra Fogorosi – Cum am scapat de vergeturi in sarcina

Alexandra Fogorosi – Epidurala la nastere: pro sau contra

Aventurile lui bebe – Cautam oua de Paste!

Alexandra Fogorosi – Cum mi-am mentinut greutatea in timpul sarcinii

Alexandra Fogorosi – Prietena tuturor mamicilor si cel mai curat loc dintr-o casa

Aventurile lui bebe – Hai la mare in Lulworth Cove!

Aventurile lui bebe – Review carti pentru copii

 

→Vezi toate videourile aici!

Citeste si:

Sfaturi de la copii pentru parinti: Rasfoiam o revista, athomemagazine ii zice, si am dat de un articol cu raspunsuri de la copii. Sunt mai multe intrebari, insa o intrebare care imi place foarte mult este ”Ce sfat le-ai da parintilor tai?”. Hai sa vedem ce raspund copiii, copii cu varsta intre 5 si 7 ani.

Locul ideal de pictat pentru bebelusi si copii mici: Azi mi-a picat si mie fisa. A trebuit sa ma mut la casa noua si mobilata cu o proprietara obsedata de curatenie ca sa gasesc locul ideal de pictat pentru bebe.

De cate grame de zahar are nevoie un copil?

I’m still cool, you know? Ce se mai intampla dupa venirea lui bebe? Fug prietenii de tine ca de dracu’.

Nu stiu cand sa sune sa nu deranjeze, se gandesc sa nu vina sa nu deranjeze, altii zic ca oricum n-ai timp, deci nu vin, altii se gandesc ca umbli cu sanul pe afara si nu vor sa aiba parte de aceasta priveliste, altii sunt ingroziti ca vor auzi un bebe plangand una-ntruna, deci nu vin.

Mamico, aranjeaza-te! De cand cu bebe mic foarte rar m-am aranjat. Nu-i vedeam rostul, nu aveam timp, mi se parea inutil. Ei bine, dupa trei ani de zile mi-am schimbat parerea, sotul mi-a facut o faza care m-a pus pe ganduri si mai vreau sa spun ca aranjatul nu consta in fond de ten. Vreau sa iti spun povestea mea ca sa intelegi cum s-au intamplat lucrurile, sa intelegi un pic starile prin care am trecut si de ce am ajuns la aceasta concluzie.