web analytics
Sarcina mea

A patra vizita la medic si dulciurile

 

sursa foto: babysounds.com
sursa foto: babysounds.com

Saptamana aceasta am facut ecografia de anomalii fetale de la 18-22 saptamani si bebe meu tot shy este.

L-a masurat, m-a masurat( placenta, uter, etc.), totul e bine, dar bebe tot nu a vrut sa se intoarca cu fata. M-a pus sa tusesc, nimic, mi-a dat cu aparatul pe burtica de mai multe ori, se misca, dar nu se intorcea. Cred ca ii place tare mult pozitia 🙂 . Am stabilit sa revin la control peste cateva zile pentru a revedea profilul fetal.

 

 

 

Bebe are 532gr. 🙂

L-am intrebat daca la ecografie se vad scurgerile de lichid amniotic. M-a explicat diferenta intre screening si ecografie( initial am folosit termenul de screening- credeam ca inseamna acelasi lucru), a zis ca se pot depista scurgerile din secretie si ca mi-as fi dat seama daca intr-adevar am scurgeri. M-a intrebat daca cred acest lucru, eu “Nuuu( dupa ce mi-a zis), dar la cate vad pe net( si nici macar n-am citit mult)… Am mai aflat ca in mine exista un litru de lichid amniotic si ca voi lua in continuare aspirina microdozata( m-am cam jucat eu cu aspirina si acidul folic, in ideea ca nu trecea saptamana fara o zi, doua in care uitam sa le iau).

M-am ingrasat un pic de la cate dulciuri mananc( am avut un dulap plin cu cioco, turte, biscuiti), intentionez sa renunt si nu ma tin de treaba 😀 . Organismul meu e obisnuit cu dulciurile( singurul motiv pentru care nu am diabet, cel putin asa cred) si ca sa va faceti o idee cat pot sa mananc, in doua zile am terminat o cioco de 200gr., o cutie de 125gr.( parca) de Tofiffee si o caserola de capsuni cu zahar( nu aveau gust de capsuni). Bineinteles ca in urmatoarea am incercat sa ma abtin, nu mi-a iesit si am continuat, doar ca am mai redus cantitatea. ( Mentionez ca nu mananc dulce pentru ca imi trebuie, simt nevoia, etc., ci pentru ca le am pe birou, maaare greseala, si ma gandesc ce sa rontai- oare ce?) Vad ca de doua saptamani am inlocuit fructele cu dulciuri, din pacate. Daaar, imi revin 😉 .

eating

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *