web analytics

Vezi, sa ma trezesti!

vezi-sa-ma-trezesti
sursa foto: healthyandnaturallife.com

Zi-i sotului sa faca ceva, ca el ajunge oricum pe xbox!

Deci, sa incep cu ”deci”, ca sunt nervoasa, ma seaca, ma enerveaza la culme, mor de ciuda cand ii zic sotului sa ma trezeasca, sa nu ma lase sa adorm de la ora 9 pentru ca mai vreau sa fac si eu chestii. Chestii pentru corazon cum ar fi: scris pe blog, uitat la video-uri, facut video(asta imi imaginez ca pot sa fac dupa ce adoarme Albert, dar n-am facut pana acum, dar poate poate, e o optiune), sa dau scroll pe Facebook uitandu-ma in gol cand nu-s mai buna de nimic , sa ma uit intr-o revista sau poate am chef sa beau ceva, stii, orice imi face placere si nu ma trimite la culcare la ora 9.

Ce-i drept, nu-i zic omului in fiecare seara, ”vezi, sa ma trezesti!” pentru ca i-am zis de cateva ori, deci stie, stie ca ma deranjeaza sa adorm asa devreme sau sa ma culc 11 ore. Pe langa asta, dimineata in loc sa ma trezesc fresh, ma trezesc cu dureri de cap, daca dorm asa mult(am vazut asta cand au fost socrii in vizita), deci nu-mi prieste, dar de cele mai multe ori ma trezesc la 3 stau pana la 5 apoi imi ia juma’ de ora-o ora sa adorm si dimineata ghici ce? Sunt obosita si nervoasa si sunt intrebata de dragul meu sot ”de ce?”. Mda… Inspira, expira, Alexandra, inspira, expira!

Astazi m-am trezit eu la 1 fara 15 si merg sa-l iau la intrebari, ca scumpul de el era cu fundul pe canapea si se juca pe xbox. N-are timp pe zi, deci il inteleg, dar de ce pisici nu m-a trezit? Dar ghici ce? ”Am venit sa te trezesc.”, ”Cum? Ca nu m-ai trezit.”, ”De 2 ori am venit.”, ”Aham. Si vrei sa te cred?”, ”Serios. O data am venit la usa si am soptit ”Alexandra, Alexandra” si tu nimic si a doua oara am intrat in camera si am vazut ca dormeai.”, ”Pai bun. Si cum m-ai trezit? De ce nu m-ai trezit?”, ”Pai dormeai si am zis sa nu te trezesc.”, ”Ok, dar daca stii ca vreau sa ma trezesc, de ce nu m-ai tras din pat?”. ”Pai imi era sa nu se trezeasca Albert.”.

Daca as fi ripostat cum obisnuiesc eu sa ripostez, tot eu as fi fost de vina, tot eu as fi sarit fara motiv. Fara motiv, huh? Pe bune? Oricum, ma bucur ca am reusit sa scriu aceste randuri si cele care doriti, spuneti-mi intr-un comment cum reactionati atunci cand adormiti de la 8, 9, 10 seara. Va place pentru ca reusiti sa va odihniti mai mult sau sunteti cu fundu-n sus ca mine deoarece ati mai fi vrut sa faceti ceva pentru voi?

 

||FOLLOW ME||

Facebook

Instagram

YouTube

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest