web analytics

Taga bike- Carucior pentru bebe, bicicleta pentru parinte

carucior-pentru-bebe-bicicleta pentru-parinte-taga-bike
sursa foto: celebritybabies.people.com

A mai aparut un carucior nou pe piata si e foarte bun pentru parintii carora le place sa se plimbe cu bicicleta, deoarece se pot da pe bicicleta in timp ce isi plimba copilul in carucior.

Cum arata, cat costa si ce face exact?

 

 

 

 

Daca parintele vrea sa se dea pe bicicleta, Taga bike arata ca in prima imagine, iar daca prefera sa se plimbe, arata ca in cea de-a doua poza.

 

carucior-pentru-bebe-bicicleta-pentru-parinte-taga-bike
sursa foto: coolmompicks.com
carucior-pentru-bebe-bicicleta-pentru-parinte-taga-bike
sursa foto: tagabikes.com

Cat costa? Eh, nu e chiar asa scumpa, doar 1495 de dolari 😀 , insa pentru cine isi permite si e fan plimbat cu bicicleta, mi se pare o alegere foarte buna.

Si daca vrei sa o cumperi acum, mai trebuie sa astepti pana in iulie ca s-a terminat stocul. Comanda se poate face, din fericire, dar Taga bike va ajunge la sfarsitul lunii iulie. Aici e site-ul pentru cine se gandeste sa achizitioneze un astfel de carucior.

Ce face exact? Urmariti video-ul si veti intelege mai bine cum functioneaza.

 

P.S.: Un Like la pagina Aventurile lui bebe conteaza mult pentru mine si arunca un ochi si la video-urile mele pe YouTube. Merci!

Ne vedem pe blog joi, 28 aprilie si in fiecare duminica pe YouTube 😉 .

 

1 Comment

  1. Foarte frumoasa bicicleta si totodata foarte practica. Acest model se gaseste si in Romania, la un pret mult mai mic decat cel afisat mai sus. Gasiti mai multe informatii despre bicicleta carucior 2in1 pe http://www.kangobike.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest