web analytics

Review nuantator de par L’Oreal Casting Crème Gloss

review-nuantator-de-par-loreal-casting-creme-gloss

Am cumparat un nuantator de par L’Oreal Casting Crème Gloss, deoarece a venit caldura si de la prea mult soare sau de la prea mult frig imi vine sa imi schimb culoarea parului. Adevarul e ca ma plictisesc si in loc sa ma tund, ma vopsesc, dar ideea e ca la cateva luni tre’ sa schimb ceva ca daca nu, nu e bine.

Review nuantator de par L’Oreal Casting Crème Gloss

 

Deoarece am simtit nevoia de o schimbare, am decis ca de la blond sa trec la roscat si am zis sa folosesc un nuantatorde par roscat de la L’Oreal Casting Crème Gloss pentru ca am experienta cu acest brand. Am inceput de la 19 ani cu nuantatorul, asa ca stiam la ce sa ma astept. deoarece am mai fost roscata si stiam ca ma prinde. Am sa povestesc in video mai multe, insa cel mai important este ca voi raspunde la intrebi de genul: ”se despica parul in urma nuantarii?”, ”iese culoarea de tot din par?”, ”cat timp dureaza culoarea?”. Cred ca acestea sunt unele dintre cele mai importante intrebari, ce-i drept, m-am gandit si la mine cum eram in urma cu cativa ani si cu ce ma stresam, insa daca iti place video-ul, Subscribe neaparat la canalul meu de youtube si da-i un Like. Merci!

Postez si cateva video-uri ca sa se vada culoarea, deoarece se vede diferit in functie de lumina. Oricum, la lumina era un rosu intens.

In prima luna

Tot prima luna

A doua luna

 

review-nuantator-de-par-loreal-casting-creme-gloss
2 luni de la aplicare; lumina proasta, stiu

Dupa 5 luni

Ai incercat nuantatorul de par de la L’Oreal Casting Creme Gloss? Daca da, cum ti s-a parut?

 

P.S.: Daca iti place blogul, da un like pe Facebook si Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest