web analytics

Review John Frieda Frizz Ease Miraculous Repairing Shampoo & Conditioner

sursa foto: johnfrieda.co.uk
sursa foto: johnfrieda.co.uk

Ma tot intrebam cum de unele fete au par frumos cand al meu parea electrocutat si aveam antene in varful capului. Mi-am dat seama( tarziu, ce-i drept) ca nu se spala cu orice sampon pe care il gasesc pe rafturi in hypermarketurile de la noi si ca, din pacate, pretul e un pic mai piperat.

 

 

 

 

 

 

 

Booon. M-am mutat in Londra, mi-am luat un sampon de care am fost multumita( voi face review si despre el), dupa care am incercat samponul Frizz Ease Miraculous Repairing Shampoo si balsamul John Frieda Frizz Ease Miraculous Repairing Conditioner.

Inainte de a incerca aceste doua produse, tin sa-ti mentionez ca mi-am decolorat parul, dupa 3 zile l-am vopsit, dupa 1 luna l-am vopsit in intregime si dupa inca o luna l-am mai vopsit de doua ori. De ce sunt atatea vopsele? Ca sa ne vopsim parul cat de mult putem, nu? Cum sa le lasam pe raftul magazinelor si sa trecem indiferente pe langa ele?

Prima data cand mi-am spalat parul cu aceste produse, n-am fost asa multumita pentru ca mai aveam ceva antene, era un pic frizzy. Aceeasi problema am avut-o si dupa a doua spalare, doar ca antenele erau descurajate, dar dupa a treia spalare tin sa iti zic ca am avut un par super: matasos, drept si fin..

sursa foto: johnfireda.co.uk
sursa foto: johnfireda.co.uk

Ce imi place la samponul John Frieda Frizz Ease Miraculous Repairing Shampoo si balsamul John Frieda Frizz Ease Miraculous Repairing Conditioner?

Imi place ca imi lasa parul matasos, usor de pieptanat si ca miros frumos. Nu au miros de fructe, fresh sau puternic, ci au un miros frumos care imi place mult.

Imi place ca face ce zice: “Repair the look and feel of dry, damaged hair while restoring natural frizz defences for noticeably silky-smooth results.”( source: johnfrieda.co.uk)”.

Sunt multumita de aceste produse, deoarece imi piaptan parul fara probleme(parul decolorat si/ sau vopsit blond da batai mari de cap), ca am scapat in sfarsit de antene( si in facultate le-am avut 🙁 , serios) si ca am par frumos ca-n reclame de imi vine sa imi tin capul intr-o parte si tot sa imi bag mana in par( am facut primele zile din astea, dar dupa mi-a trecut, din fercire).

 

Sper ca te-a ajutat review-ul. Le-am cumparat dintr-un DM din Germania, sunt si in UK, sunt sigura ca si in alte tari, doar ca nu stiu care. Parca am dat 5euro pe bucata de 250ml  si in UK la hypermarket il gasesti cu 6lire.

 

pareri-sampon-John-Frieda-Miraculous-Repairing-Shampoo-si-balsam-Conditioner
dupa prima spalare
pareri-sampon-John-Frieda-Frizz-Ease-Miraculous-Repairing-Shampoo-si-balsam-Conditioner
dupa a 5-a spalare(intre timp m-am facut verde)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Acest articol a fost scris de mine pe blogul xpresso.osirisdp.ro, blog care imi apartine, dar pe care nu mai sunt activa.)

P.S.: O data cu noul an, mi-am propus sa scriu zilnic pe blog. Daca iti place Aventurile lui bebe, voi publica un articol in fiecare seara dupa ora 22. Un Like la pagina Aventurile lui bebe conteaza mult pentru mne. Merci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest