web analytics

Plang si rad

 

sursa foto: flicker.com
sursa foto: flicker.com

Stiam de schimbarile hormonale din timpul sarcinii, dar dispozitia, starea de spirit nu mi-a fost afectata. Nu a fost pana acum, in saptamana 23 πŸ˜€ .

 

 

 

 

Intr-o seara am mancat cat o purcica: papa, cioco, covrigei, care m-au facut sa ma simt tare bine. Dupa scurt timp, zic sotului: ”Nu stiu ce sa mai mananc. As manca inghetata ca sa nu mai mananc cioco”. ”Hai ca nu mai vrei inghetata, ca doar ai mancat destul. Copiii din Africa mananca cateva boabe de orez”. (Sa nu intelegeti ca ce a zis a zis cu rautate, dar mie tot timpul imi mai trebuie cate ceva si doar seara ma trezesc ca ar mai fi trebuit sa cumparam x sau y.) Atat a trebuit sa zica si dai cu plansete. Cat mananc eu si saracii copii nu au ce manca, ca eu as mai manca inghe’, dupa ce am mancat cat o vaca si acolo copiii mor de foame, hai sa ne mutam in Africa.

Buuun… Pentru cateva secunde, sotul nu stia ce se intampla, ca am inceput plansul cu un mΓ’rΓ’it ca un copil de 5 ani. Dupa ce a vazut ca plang in hohote, a inceput sa rada, deoarece s-a prins ce-i cu mine. A facut o gluma. Am inceput sa rad. De la plans, am trecut instant la ras si radeam si nu mai ma opream. ”Zici ca sunt nebuna. Mi-ai adus apa?”( l-am rugat inainte sa imi aduca apa, dar la cate s-au intamplat in 3 minute, ce apa sa mai aduca). Vad ca nu mi-a adus-o, a facut ochii mari si Θ›uΘ™ti sa imi aduca apa, mie iar mi-au dat lacrimile intre timp, dupa care a zis ceva amuzant si mi-am revenit.

Interesanta experienta, ce pot sa zic πŸ˜€ .

Viitori tatici si mamici, sa stiti ce va poate astepta! πŸ˜€ .

cry

pg-funny-pregnancy-stories-pregnant-woman-laughing

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest