web analytics

O zi nebuna de octombrie

Albert intr-un moment linistit. Mai sunt si din astea :D
Albert intr-un moment linistit. Mai sunt si din astea 😀

A fost o zi in care toddler-ul meu de 2 ani a urlat ca din gura de sarpe ca nu l-am lasat sa manance o musca moarta si pe seara s-a ales cu un cucui de toata frumusetea ca a intrat cu trotineta capul intr-un stalp. Si inca cate mai am de povestit…

 

 

 

 

 

Eram cu Albert in camera mica, vroiam sa facem lego, dar el ciuciu, el vroia sa scoata patratele de spuma de sub pat(in sufragerie aveam covor din spuma ca un puzzle, dar l-am spalat si am depozitat patratele sub pat). ”Nu, Albert! Nu te las!” si da-i cu inca 3 incercari urmate de urlete, ca vede ca nu il las sa faca ce vrea. Dupa ce se calmeaza, vede sub pat o musca moarta. ”Albert, nu baga in gura! E o musca moarta!” si da-i cu ”ueee”, ca nu-l las sa manance mortaciunea.

Hai sa facem un puzzle! Avem puzzle-uri din acestea simple din doua bucati, dar Albert nu e interesat de ele, insa eu continui sa cumpar ca imi plac si poate-poate prinde gustul. ”Uite, Albert, o masina!”, el ridica masina de pe jos si se desprinde in doua, ca doar e puzzle, dar ce sa priceapa Albert? Da-i cu urlete ca nu sta intact cartonul cu masinuta la el in mana. 

Ne-am luat catel intre timp!!! Pe la 5 juma’ am iesit si noi la plimbare, sotul cu Albert, eu cu Luna, catelusa. Ei au luat-o inainte, au mers in parc si eu o tot mituiam pe Luna cu treat-uri sa o fac sa inainteze, ca nu vroia sa se miste de pe loc. Dupa ce a iesit Albert din parc, s-a jucat un pic cu ea si apoi s-a urcat pe trotineta si da-i viteza. Luna cand l-a vazut, dupa el. In sfarsit alerga si Luna, yeeey! La un moment dat eu alergam dupa Albert, sotul dupa Luna si Luna dupa Albert. A fost tare dragut momentul!

Se apropia ora lui Albert de somn si nu mi-am dat seama. Ajungem la un loc de joaca, Albert vrea sa urce scarile toboganului si numai vad ca da sa cada. El n-a avut probleme din astea pana acum, mi se parea un pic ciudat. Se urca pe trotineta, nu stiu ce face, iar il vad ca pica intr-o parte. Din nou, de pe trotineta nu a cazut niciodata, nu s-a inclinat in nici o parte de era sa cada. Dupa un minut iar se repeta si ma intrebam ce-o fi cu el. Incepe sa-i dea viteza pe straduta, pe partea stanga erau stalpi de lemn si numai bine ca Albert al meu tot dadea din picioare, se uita in spate si mergea mai repede ca se distra, ii placea ca ma vedea ca fug ca o nebuna dupa el si cum nu se uita in fata, a luat-o catre stanga de a intrat in stalp. Si-a facut o vanataie in frunte, ma asteptam sa arate mai nasol de la impact, a plans doua minute, l-am luat in brate si s-a linistit. Asa suparata am fost pentru vanataia aceea si inca mai sunt si mi ciuda… Ghici unde era casca? La mine in mana. A vrut sa i-o dau jos cand era la tobogan si dupa nu i-am mai pus-o inapoi, ca niciodata n-am avut accidente. Mi-am invatat lectia!

Ziua s-a incheiat ca in video urmata de un biberon de lapte si somn. 

Daca ti-a placut articolul, sustine-ma cu un Like pe Aventurile lui bebe.

Poze cu noi postez pe Instagram.

Daca iti plac si video-urile mele, te rog sa apesi pe Subscribe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest