web analytics

O bucurie mare!

sursa foto: babble.com
sursa foto: babble.com

Sunt insarcinata!!! Eu si sotul suntem tare incantati si de abia asteptam sa mergem la medic sa aflam cate saptamani are micutul.

 

 

 

 

 
 

A fost prima data cand nu mi-a venit si m-am bucurat foarte tare de asta si prima data cand mi-am facut testul de sarcina si ne-am rugat sa apara doua liniute.

Primele zile cand am aflat s-au suprapus cu o situatie stresanta si eu nu mai aveam somn. Adormeam pe la 2juma’ si la 6 si un pic eram bradulet, iar peste zi nu puteam sa adorm. Apoi m-am gandit ca daca am insomnii din cauza sarcinii si bineinteles ca am inceput sa caut pe net. Poti sa ai insomnii daca te ingrijorezi( nu era nimic nou de gasit pe net).

La mine nu a aparut nicio schimbare… Ieri am citit ca greturile apar din saptamana a 4-a si acelasi site zicea intr-un articol ca la un sfert din femei, altul ca la jumatate. Poate am noroc si scap de ele, dar asa vrea asa 2, 3 zile ca sa vad cum e :D.

Saptamana trecuta am si racit. Vroiam sa ma scap o data de raceala, deoarece imi era frica sa nu fac febra, mai ales ca nu avem voie sa luam medicamente. Am luat tantum verde pentru gat( ma salveaza de fiecare data), am bagat in mine portocale, doua zile la rand am luat ceva vitamine de la A-Z( altele, dar care le continea pe toate)- mai mult nu, deoarece netul zice ca prea multa vitamina A si E dauneaza fatului. Vorbisem cu o prietena care e la Cluj la medicina( cat invata draga de ea, dar si stie si are note pe masura) si mi-a zis ca daca fac febra sa merg la urgenta sa imi scada acolo febra. Singura mea experienta cu urgenta din Timisoara nu a fost placuta deloc si atunci mi-am pus speranta in portocale si haine groase.

Glumeam ca nu stiu cum ma va ingrasa sarcina asta( glumeam inaintea zilei de ieri in care am mancat serios), deoarece renunt la chips-uri, la ciocolata, mananc doar mancare si fructe, alcool nu mai beau si m-am lasat de fumat. Sunt curioasa cat ma voi ingrasa la sfarsitul celor 9 luni. Wish me luck 🙂

Intrebari pentru voi: ati avut greturi? Cand au inceput? In cat timp ati reusit sa dati jos kg in plus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishRomână
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest