web analytics

Jucarii inchiriate de la biblioteca de jucarii

review-jucarii

Imi place ca in Anglia exista biblioteca de jucarii si saptamana trecuta am fost sa inchiriez cateva jucarii, deoarece pusesem ochii pe un laptop  pentru copii si vroiam sa vad cum este.

Daca vrei sa inchiriezi jucarii, trebuie sa ai la tine proof of address si 20£(cel putin in zona in care stau, deoarece foarte multe difera in functie de zona). 10£ costa taxa de membru pe an si de inca 10£ poti inchiria jucarii. Pretul de la jucarii este dat de ei si se pot inchiria pana in 5 jucarii. Nu e obligatoriu sa inchiriezi de toti banii, poti sa inchiriezi de 4£ o data si de 6£ tura urmatoare. La prima inchiriere am avut 2£ bonus, deci am putut inchiria de 12£ si am platit 10£. Eee, ce afacere!  😀 A doua oara cand am fost am inchiriat de 3.50, deoarece mai aveam bani ramasi si a treia oara cand am fost am ales trei jucarii, cele pe care le arat in video, pentru care am platit 3.50£. Jucariile se pot inchiria pentru 3 saptamani.

Laptopul mi-a placut cel mai mult, bineinteles, dar Albert nu se satura de masinute, trenuri si elicoptere, asa ca n-a prea avut succes, dar este foarte bun pentru copii de la 1 an jumate’ in sus.

Daca iti place video-ul, sustine-ma cu un Like pe Aventurile lui bebe si Subscribe neaparat la canalul de YouTube 🙂

||Find Me||

Facebook

Instagram

YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest