noile-tampoane-tampaxDa, nu suna prea bine ca m-a dat pe spate un tampon, dar acesta este adevarul: m-au impresionat tampoanele Tampax; de fapt protectia lor, ca nu sunt invelite intr-o folie, ci intr-o cutiuta de zici ca-i nava spatiala.

Trebuiesc impinse de capac ca sa iese din gaoace ๐Ÿ˜€ si dupa ai acces la bucata alba care se introduce in vagin. Am incercat sa le bag inapoi in cutia albastra, dar nu mai intra, deci daca ai scos unul de curiozitate sa vezi cum e sau daca s-a jucat copilul cu ele si nu a avut mainile curate mai bine arunca-le la gunoi, caci ”higiena” e importanta.

Un video de 6 secunde daca aveti chef sa radeti ๐Ÿ˜€

Mi se par un pic diferite fata de o.b., sunt mai tari, dar nu afecteaza cu nimic, insa eu cum doar o.b.-uri am folositย inainte ca si tampoane, acum ca am incercat tampax mi s-a parut un pic mai ciudat. Au facut fata bine, totul a fost ok down there, lenjeria in regula, ne-am impacat bine.

O.B. sau Tampax? Voi cumpara Tampax, nu de alta dar nu gasesc O.B.-uri ๐Ÿ˜€ si pe langa asta imi place ambalajul. O.B. voi cumpara cand voi ajunge in tara de dragul vremurilor trecute.

Daca iti plac articolele mele, sustine-ma cu un Like pe Facebook, Subscribe pe YouTube si Share-uieste cu prietenii tai articolele care iti plac ๐Ÿ˜‰ .

tampoane-tampax

tampax-sa-o.b.

noile-tampoane-tampax

noile-tampoane-tampax