web analytics

De ce nu mi-au iesit ciorbele

sursa foto: depositphotos.com
sursa foto: depositphotos.com

Gatitul nu este punctul meu forte, probabil si din cauza ca n-am exersat in perioada studentiei. Shaormeria era aproape, mama trimitea pe weekend mazarica si supa, de zacusca buna nu am avut parte, din pacate, si incet, incet, timpul a trecut, bebe a venit si eu sunt in plop cu gatitul.

 

 

 

 

 

Nu stiu cum se face, dar cu bebe(1an si 6 luni) ma descurc cu mancatul. A facut foame doar cand a vrut, nu ca a refuza un fel de papa, ci trei si chiar nu mai stiam ce sa-i dau. Dragul de Albert a mancat pana si ciorbele care mie nu imi placeau, care pentru mine si sot nu aveau nici un gust, dar vezi, sunt ciudati bebelusii la acest capitol, ca nici mancarea la borcan nu are nu stiu ce gust. Am evitat sa ii dau din borcan, am facut pe dracu-n patru si am reusit sa ii dau papa proaspat facut, chiar daca la capitolul gatit ma descurc greu. Nu mai ma intind si vreau sa iti zic de ce nu mi-au iesit ciorbele.

Stii cum faceam ciorbele? Puneam legumele in 1 litru juma’-2 de apa, lasam sa clocoteasca la maxim vreo 45 de minute( daca era si carne, numai bine stiam ca e fiarta sigur), dupa vroiam sa vad care e situatia si imi dadeam seama ca e prea putina apa. Ma gandeam ”Pfff, iar a ramas numai de o portie juma”, mai turnam apa si mai lasam sa clocoteasca vreo 10-15minute. Mda… Nu glumesc, asa faceam. M-am luminat si eu cand a venit socrul in vizita si m-am uitat care-i treaba cu focul si cu apa.

Da, stau prost la capitolul gatit, dar cine stie, poate anul acesta o sa fac si eu mancare mancabila.

 

 

P.S.: O data cu noul an, mi-am propus sa scriu zilnic pe blog si te astept cu un articol nou dupa ora 22. Un Like la pagina Aventurile lui bebe conteaza mult pentru mine. Merci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest