web analytics

De ce ma holb la tipi cand merg la sala

Am doua saptamani de cand merg la sala si tin sa iti zic ca am inceput sa ma holb la tipi. Hai sa iti zic de ce, sa nu crezi ca m-au luat nebuniile dintr-o data.

Atunci cand merg la sala imi vad de ale mele, nu-mi place sa ma uit la X sau la Y pentru ca tin cont de zicala “ce tie nu-ti place, altuia nu-i face” si de cele mai multe ori port pantaloni de trening mai largi ca sa nu se vada cat de ridicat sau lasat, gusturile nu se discuta, imi este fundul, iar pantalonii mei sexosi, dar decenti in sensul ca nu sunt transparenti, ii port doar daca n-am alti pantaloni curati. Cand sunt nevoita sa apelez la pantalonii sexosi, imi vine sa iau tricoul sotului ca sa evit sa atrag priviri asupra lui, oricum ultima oara cand i-am purtat, am oferit o priveliste minunata unor batranei de 60 de ani. Acestea fiind spuse, hai sa iti spun de ce am ajuns sa ma holb la tipi cand merg la sala.

Nu o fac ca sa intimidez, sa fac misto, sa imi clatesc ochii sau pentru ca asa mi s-a intamplat si mie, ci o fac pentru ca mi se pare interesant ce vad. Stai sa ma explic mai bine si sa dau exemplele. Saptamana trecuta era un tip care facea genuflexiuni cu bara in spate. Nimic neobisnuit pana acum, doar ca tipul era la bustul gol, fara nici o textila in partea de sus a corpului si pe langa asta era plin de muschi. Serios, nu erau doar muschi din aceia mari, ci puteai sa numeri muschii de pe spate la omul acela. Mie mi s-a parut ceva wow, deoarece chiar nu mai vazusem asa ceva live. Tricou sau maiou de ce nu avea? Zi-mi si tu mie. Oricum, macar omul nu a fost deranjat ca mai aruncam cate un ochi la el.

Astazi, ghici ce? Un negru atarna de o bara si in loc de tractiuni isi invartea picioarele dintr-o parte in alta ca un ac de la balanta. Am ramas paf din nou. Eu nici o tractiune nu-s in stare sa fac si tipul isi invartea si picioarele. Sa nu mai zic ca era ciocolatiu si fara tricou. Crezi ca am mai vazut un negru fara tricou sau maiou? Nu. In viata reala nu.

Ma holb si la tipe, nu doar la tipi, doar ca la tipe ma uit foarte scurt si rar. O tipa avea ambele brate tatuate. Am mai vazut tipa cu ambele brate tatuate la sala? N-am mai vazut. M-am uitat sa vad cum are muschii la brate? M-am uitat. In prima saptamana am vazut o tipa in bustiera. Am ramas paf, deoarece la sala la care merg vin oameni intre 20-60 ani, 95% din ei imbracati complet si cum aparuse tipa in bustiera bineinteles ca m-am uitat sa vad daca are patratele. Mai mare dezamagirea pe mine, nu avea.

Din astea fac eu la sala. Imi vad de ale mele, chiar imi vad, dar cand observ ceva aparte ma uit sa vad despre ce este vorba. Holbat e mult spus, cred ca este mai potrivit sa zic ca ma uit pe furis. Tu cum esti la sala?

 

P.S.: Ma gasesti si pe Facebook, Insta si YouTube.

sursa foto: jmaxfitness.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest