cumparaturi-de-primavara

poza temporara pana maine ca mi-am dat seama ca nu le-am facut nici o poza ๐Ÿ˜€ sursa foto: theblackpearlblog.com

Din nou am cumparat cate ceva, nu stiu de ce n-am ales sa mai astept un pic, mai ales ca au fost cumparaturi din acelea alese pe moment care mi-au luat ochii in magazin si cand am ajuns acasa eram cu o fata-n cer si una-n pamant.

Tot planuiesc cumparaturi cu cap in privinta cosmeticelor si a produselor de ingrijire, doar ca nu am timpul necesar sa citesc despre un produs care e vandut de sapte brand-uri care m-ar interesa tinand cont ca as avea nevoie si eu de sapte produse. Da, stiu ca am repetat de multe ori cuvantul cu ”p” ๐Ÿ˜€ .

S-a facut ca intr-o dupa-masa frumoasa a unei zi din saptamana(daca ma intrebi ce zi e azi, nu stiu sa iti zic pocnind din degete, ci am nevoie de cateva secunde de gandire) sa ajung pe ”ศ™ientru” si am vazut scris mare si frumos ”Superdrug” si am zis sa intru ca de foarte mult timp n-am mai cumparat ceva din acest magazin si aveam in minte o lista cu cateva produse de care aveam nevoie.ย  Daca vrei sa vezi ce produse mi-au luat ochii(iar cuvantul cu ”p” ๐Ÿ˜€ ), te invit sa urmaresti urmatorul video:

 

iluminator l'oreal

Iluminatorul nu se vede mai deloc in video, dar este cel din dreapta; sursa foto: nicebeauty.com

 

P.S.: Urmareste Aventurile lui bebe pe Facebook, Instagram si YouTube!