cumparaturi-de-primavara

poza temporara pana maine ca mi-am dat seama ca nu le-am facut nici o poza 😀 sursa foto: theblackpearlblog.com

Din nou am cumparat cate ceva, nu stiu de ce n-am ales sa mai astept un pic, mai ales ca au fost cumparaturi din acelea alese pe moment care mi-au luat ochii in magazin si cand am ajuns acasa eram cu o fata-n cer si una-n pamant.

Tot planuiesc cumparaturi cu cap in privinta cosmeticelor si a produselor de ingrijire, doar ca nu am timpul necesar sa citesc despre un produs care e vandut de sapte brand-uri care m-ar interesa tinand cont ca as avea nevoie si eu de sapte produse. Da, stiu ca am repetat de multe ori cuvantul cu ”p” 😀 .

S-a facut ca intr-o dupa-masa frumoasa a unei zi din saptamana(daca ma intrebi ce zi e azi, nu stiu sa iti zic pocnind din degete, ci am nevoie de cateva secunde de gandire) sa ajung pe ”șientru” si am vazut scris mare si frumos ”Superdrug” si am zis sa intru ca de foarte mult timp n-am mai cumparat ceva din acest magazin si aveam in minte o lista cu cateva produse de care aveam nevoie.  Daca vrei sa vezi ce produse mi-au luat ochii(iar cuvantul cu ”p” 😀 ), te invit sa urmaresti urmatorul video:

 

iluminator l'oreal

Iluminatorul nu se vede mai deloc in video, dar este cel din dreapta; sursa foto: nicebeauty.com

 

P.S.: Urmareste Aventurile lui bebe pe Facebook, Instagram si YouTube!