web analytics

Cum am sarbatorit Halloween

IMG_4354e

Anul acesta am sarbatorit Halloween, am ornat un pic casa si am mers dupa bomboane cu baietelul meu. Am facut si poze care vor fi adaugate la sfarsitul articolului si pana atunci hai sa iti povestesc cum a fost si ce au mai facut englezii acestia.

Anul acesta au inceput cu Halloween cu o saptamana inainte, cel putin activitatile pentru copii, asa ca ne-am bucurat de doua locuri de joaca inainte de 31. Pe 31 am fost la magazin, deoarece am uitat sa iau galetusa in spiritul sarbatorii, dar surpiza, trei sfert din raionul destinat Halloween-ului era gol, asa ca m-am limitat la ceva plasute colorate. Nu te lasa pe ultima suta cu nici o sarbatoare: acum doi ani am ramas fara brad de Craciun, deoarece ne-am dus in ultima zi sa cumparam brad si globuri si am ramas si fara brad si fara globuri. Anul acesta m-au distrat ca au adus dovlecii cu doua saptamani inainte si pana in ziua cu pricina, se imputisera bostanii, asa ca cei care nu si-au luat dovleac cu trei zile mai repede, au ramas fara. Tipic englezesc! 😀

Am fost la The Look Out Discovery Centre in Bracknell si era amenajat locul in spiritul Halloween-ului, angajatii erau machiati si imbracati infricosator, faceau facepainting, erau ateliere pentru copii ca sa scobeasca in bostani, insa The Look Out Discovery Centre este mai mult pentru copiii mai mari.

lo-de-joaca-pentru-copii-in-Londra

loc-de-joaca-pentru-copii-in-Londra

the look out bracknell

 

Pe weekend am fost la un loc de joaca

 

aventurile-lui-bebe

23140503_1919858021365468_1977094252_n

 

Si pe 31 ne-am pregatit serios

 

IMG_4354e

 

ne-pregatim-de-halloween

am-sarbatorit-halloween

am-sarbatorit-halloween

sarbatorim-halloween
Aici e un prieten
masca-de-halloween
Masca aceasta mi se pare foarte urata 😀

Am mai cumparat un glob cu scheletti foarte dragut, il am intr-un video, ca n-am mai apucat sa-i fac poza.

Noi am sarbatorit Halloween in felul nostru, adica am ornat casa un pic, Albert a mers la gradi, apoi ne-am dus la vecini cu ”Trick or treat” si seara au venit cativa prieteni la noi si am mai povestit. Voi cum v-ati petrecut ziua?

 

P.S.: Ne vedem pe Insta, YouTube si Facebook 🙂 .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *