web analytics

Cum arata un apartament de inchiriat in Anglia

aventurile-lui-bebe

Ieri cautam un apartament de inchiriat(nu pentru noi) si astazi am fost sa vedem unul. Am facut poze cu acordul celui de la agentie care era mai mirat ca intreb decat ca ma gandeam sa fac poze si am vrut sa le pun pe blog sa nu tin doar pentru mine.

Apartamentul se afla intr-un complex rezidential cu un hotel Hilton in apropiere si partea frumoasa este ca locatarii au reducere 25% la Hilton pentru abonamentul de sala, inot si alte facilitati which is pretty awesome.

Ce pitici are burlacul? Sa fie mobilat frumos si daca ar avea si balcon ar fi super. Aseara i-am trimis cam 12 link-uri, de acolo i-au placut doar doua, insa ambele erau date.

Apartamentul one bedroom in Anglia este un apartament cu doua camere, deoarece aici se refera la one bedroom ca fiind un dormitor si sufrageria, in timp ce studio se numeste garsoniera, asa ca apartamentul vazut este un one bedroom. Ma supara faptul ca si aici au inceput sa uneasca living-ul cu bucataria, dar asa sunt toate apartamentele din acest complex, asa ca nu prea ai ce sa-i faci.

Haide sa nu o mai lungesc si sa iti arat cum arata un apartament de inchiriat in Anglia. Acesta este mai scump un pic fata de alte apartamente, dar acest lucru se datoreaza faptului ca este un complex nou, apartamentul este mobilat cu gust si are loc de parcare platit si securizat.

 

apartament-nou-in Anglia
Receptia blocului
apartament-de-inchiriat-in-Anglia
Receptia blocului
casa-de-inchiriat-in-Anglia
Dormitorul

apartament-de-inchiriat-in-Anglia

apartament-de-inchiriat-Londra
Bucataria este pe stanga, iar in dreapta este living-ul

viata-in-Anglia
Sufrageria
blog-de-calatorii
N-am mai iesit pe balcon
VIATA-IN-ANGLIA
Hello, there! 😛
viata-in-Anglia
Za dus
Alexandra-Gogorosi
Hello!

Acum ca ai vazut pozele, spune-mi intr-un comentariu pe blog cat timp are apartamentul. Cand se vor aduna mai multe comentarii, voi spune cati anisori are acest apartament de inchiriat pe care tocmai l-am vazut.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest