web analytics

Cum a fost in parcul roial Windsor Great Park

parcuri-regale-in-Anglia
cum a fost in parcul Windsor Great Park

De 1 mai n-am avut nici un plan, nu intentionam sa merg pe nici unde, dar replica ”am putea merge undeva” o folosesc destul de des, asa ca sotul alege locatiile, deoarece daca ar fi dupa mine ne-am limita la locuri de joaca pentru copii.

Am mers plina de speranta ca poate ne intalnim cu William si Kate, glumesc, dar sa stii ca dupa ce am mers mai bine de o ora jumatate am dat la un moment dat de o straduta care ducea la o locatie de unde tot ieseau si intrau SUV-uri negre si m-a facut curioasa ca nu stiam ce e in acea cladire.

Cu aceasta ocazie vreau sa iti spun un lucru despre mine: nu-mi place sa merg pe jos. Ok, merg 15 minute daca n-am de ales si 45, doar ca evit, asa ca apelez la masina cand pot. De fapt ma rog de sot, in fine. Cum am auzit ca mergem in Windsor Park ma asteptam sa ne plimbam in jur de o ora, dar nu a fost asa.

La inceput era dragut, eram in forma, incantati, dar am facut greseala sa nu-i luam tricicleta lui Albert( la cat am mers poate se invata sa dea din pedale) sau sa fi luat un carucior, dar n-am luat, ca noi nu luam caruciorul cand mergem in oras, ci il lasam in garaj sa se bucure un paianjen de el. Ne-am plimbat pe marginea lacului, deoarece dupa 2 ore de mers mai erau ceva carari, dar crede-ma, ca dupa 1 ora si 40 de minute nu mai vroiam sa explorez nici o carare sau ceva coltisor al naturii. La un moment dat am dat de niste tufe cu flori tare faine si era o carare ce ducea la o gradina plina cu flori, dar noi vroiam sa ajungem la totem, ca parea mai aproape de iesire. Dupa ce am vazut totem-ul, am luat-o pe o straduta ce ducea catre iesire, dar noi mergeam si de parcare nu mai dadeam, iar eu am inceput sa ma panichez, ca ma gandeam ca tre’ sa o luam inapoi.

Cat a durat tura de parc? 2 ore si 45 de minute, dar ce-i drept la inceput ne-am oprit la ruine ca sa se mai joace Albert, apoi pe drum s-a catarat pe busteni, a fugit prin frunze, a fost suparat ca nu l-am lasat in morcila si sa faca o baie in lac, dar i-a placut, s-a simtit bine. Si eu m-am simtit bine primele 100 de minute. Sotul l-a carat dupa cap, deci Albert era la inaltime, intre timp ne-a si plouat de 3 ori, dar erau stropi marunti, deci n-am avut treaba. Lui Albert i-am luat pelerina de ploaie, deoarece inainte sa ajungem in Windsor Great Park era vreme morocanoasa, dar pe cand am ajuns acolo a iesit soarele, asa ca am fost intr-adevar bucuroasa ca am iesit din casa si ca am facut altceva.

Concluzia? Mi-a placut, este un loc care merita vizitat(data viitoare luam harta de acasa sa mergem si pe alte carari) si ma bucur ca n-am stiut de dinainte cat e de mers, ca de stiam stateam acasa. Am stabilit cu sotul sa mai facem astfel de excursii, sa ne aerisim si noi, plus ca e sanatos pentru copil si pe langa asta adoarme repede seara.

Sfaturi? Luati-va pelerina de ploaie, just in case, ca sunteti in Anglia, incaltaminte comoda, ceva de rontait sau de baut pe drum, bani cash, ca in cazul in care nu luati nimic la voi mai sunt rulote ce vand cafea, apa si prostioare si pentru copil ceva trotineta, bicicleta, role, ca este loc suficient.

Pret? Intrarea e gratuita, dar parcarea e scumpa. Pana intr-o ora e 2.50£, 1-2 ore 5£, 2-3 ore 7.50£, 3 ore sau mai mult costa 10£. Noi bineinteles ca am platit 10£, ca dupa ce am ajuns la masina a fost sotul sa ia de papa si cand ne-am uitat la ceas trecuse deja 4 minute peste ora 3.

N-am mai pus fete zambitoare, deoarece cred ca sunt evidente glumele si daca citesti acest articol da-mi de stire intr-un comment la acest articol, deoarece mi-ar placea sa interactionez mai mult cu voi.

Si acum, poze!

parcuri regale in Anglialocuri de vizitat in Angliaparcul roial Windsor Great Parkviata in Angliain parcul roial Windsor Great Park
Don’t forget to follow me on Instagram, Facebook and YouTube!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishRomână
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest