web analytics

Ceva doar pentru mine

ceva-doar-pentru-mine
sursa foto: flickr.com, Fabio Sabatini

Iubeste-te, ai grija de tine, respecta-te! Acestea sunt ideile de care m-am inconjurat in ultimele doua saptamani si intenionez sa imi dau un sut in fund ca sa fac ceva doar pentru mine.

Sunt 3 lucruri pe care as vrea sa le schimb, dar acum voi face cunoscut unul dintre ele, deoarece data viitoare cand voi scrie despre ceva asemanator, vreau sa vin si sa spun ”Am facut asta si asta si ma simt atat de bine!”.

Vreau sa merg la sala, serios. Aceasta e a 4-a luna de cand abonamentul la sala e platit degeaba si am ajuns de 2 ori, dar am stat la cafenea. De ce am amanat-o atata timp? Pentru ca prima oara vreau sa vina cineva cu mine 😀 . Da, acesta este unul din motivele pentru care nu m-am dus, insa dupa cum am spus in unul dintre articolele trecute, in acesta adica, vreau sa incep sa trec peste frici si peste pasarele, deci asta ar inseamna sa ma duc singura-singurica la sala.

Tin sa iti spun ca aseara eram hotarata, mi-am spus ca dimineata la 6juma-7 voi merge la sala pentru ca e sambata si voi avea sala doar pentru mine, deoarece chiar sper ca pana si oamenii responsabili cu sala, aleg sa sa isi faca exercitiile sambata la alta ora. Il adormeam pe Albert si imi spuneam ca dupa ce-l culc merg sa imi pun uleiuri in par, apoi imi spal parul, apoi voi face baie in sarea aceea de baie pe care tocmai am cumparat-o si dimineata ma voi trezi fresh si voi merge la sala. Eram constienta ca deja nu mai aveam timp pentru toate cele, deoarece era 10 fara 15 si fiu-miu nu adormise, deci daca era sa am grija de mine cum mi-ar fi placut, nu m-as fi culcat inainte de 12 cum as fi dorit si nu m-as fi trezit fresh dimineata. Apoi m-am gandit la ce planuri am pentru mine si cate as mai vrea sa fac si sa schimb si uite asa m-am trezit ciufulita la 7 si 15 dimineata si bineinteles ca n-am mai mers la sala. Deja este 9, astazi este si ziua unui prieten, visam ca imi voi face parul bucle, insa nu cred ca voi mai avea timp de onduleuri si bucle wavy.

Un alt factor care ma da peste cap cu mersul la sala este ora. Dupa-masa nu pot, seara nu vreau ca e multa lume si inghesuiala, cel mai bine ar fi pentru mine sa merg dimineata, gen 6juma-7 pentru jumatate de ora, doar ca daca ma ridic din pat, Albert se trezeste. Tot in articolul mentionat mai sus, am spus de ce nu vreau sa-l las la cresa aceea cat eu sunt la sala, desi in situatia de fata ar fi cea mai buna alegere, doar ca nu cred ca as sta linistita.

Sala ar fi ceva-ul meu de inceput, ceva doar pentru mine.

Tu ce schimbare ai ales sau vei alege care te-a facut sau care te face sa simti ca acele cateva zeci de minute sunt strict doar pentru tine, in afara casei, fara sot si copil? Daca ai facut sau faci ceva extra, cum ai reusit sa te imparti(need some ideas, please 😀 ) si mai ales care a fost activitatea pentru care ai optat sau pentru care vei opta?

—————————————————————————————————————————————————————-

Ma gasesti pe

Facebook

Instagram

YouTube

iubeste-te-respecta-te

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest