cadouri-din-Romania

Socrii au venit la noi de cateva zile si au venit cu geamantanul plin. Ce ne-au adus? (Acum ca ma gandesc, iar imi vine sa mananc ceva 😀 ).

Sotul este cu chestiile gretoase, asa ca si-au facut prezenta carnatii de casa, apoi un tip de carne necunoscut mie, sarmalele, branza de oaie, sunca afumata si virsli de Brad, zacusca si dulceata. Yummmy!

Albertel a primit pufuleti. Ce dor mi-a fost de ei 😀 . Cred ca si lui fiu-miu, dar mai mult eu si ta-su am mancat 😀 , dar i-am mai lasat si lui. A! Si seminte negre. Mi-a fost dor de ele. Hai sa iti arat ce prostioare a mai primit:

ce-au-adus-socrii-din-Romania

Imi place foarte mult omul de zapada si intentionez sa punem alte bombonele, deoarece omul de zapada e mega dragut, dar bomboanele nu-s prea bune

Am primit Bonibon! Ok, acesta e Bonibon de la Milka , dar mi-a adus aminte de vechiul Bonibon. Cat imi placeau bomboanele... Si acestea sunt bune si uite cum am devenit melancolica.

Am primit Bonibon! Ok, acesta e Bonibon de la Milka , dar mi-a adus aminte de vechiul Bonibon. Cat imi placeau bomboanele… Si acestea sunt bune si uite cum am devenit melancolica.

Sunt bune, crocante, sarate, yummmy

Sunt bune, crocante, sarate, yummmy

Pufuleti!!! Sa mai spun ceva?

Nuuuci!

Nuuuci!

Bomboane de pom <3 Inca nu le-am incercat

Bomboane de pom

Nici pe acestea nu le-am incercat inca, dar imi place ambalajul

Nici pe acestea nu le-am incercat inca, dar imi place ambalajul

 

Am fost rasfatati si pe langa asta, soacra gateste zilnic cate ceva bun. Yummmy! Poza la sarmale n-am facut 😀

Daca ai merge la prieteni in vizita sau ti-ai vizita familia, ce le-ai aduce din Romania?

 

P.S.:Cand nu ne vedem pe blog, ne auzim pe Facebook, Insta si YouTube!